Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w Polsce lekarze ciagna kilka fuch i trzepia kase

Polecane posty

Gość gość

a na zachodzie malo ktory lekare dąży do zarabiania sporo kasy, oni cenia sobie powolanie, prestiz, pewnsoc pracy i po pracy w szpitalu ani mysla dorabiac sobie

Gość śmieszny jestes
heheh dawno się tak nie uśmiałem. W Holandii nawet się mówi o tym że lekarz który nie ma jachtu i kochanki z drugą rodziną na utrzymaniu to nie lekarz. Średnie zarobki to 250tys euro. W Niemczech lekarze to elita, zarobki czterokrotność średniej krajowej to standard z etatu. Po drugie jak tak tobie źle to też weź po 4 etaty i ciągnij to.

Gość gość
u nas 10 tys w przychodni rodzinnej...

Gość gość
4 srednie krajowe to wystarczy zarabiac jako zastepca ordynatora w szpitalu nie trzeba do ego miec innych etatow lub gabinetiow mona po pracy posiweci sie rodzinie, odpcozynkowi lub hobby

Gość gość
Polskim lekarzom brak kultury i poszanowania pacjenta często to dno i zwykłe chamstwo! !!

Gość gość
Jasne, trzepią te fuchy bo po prostu uwielbiają pracować po 400 godzin w miesiącu, a nie dlatego, że z jednego etatu w szpitalu nie da się nawet utrzymać.

Gość gość
Było się uczyć a nie płakać ze lekarze dobrze żyją :D

Gość gość
Aborcja to nie morderstwo bo zygota to nie człowiek :D doucz się :D jak dobrze ze mieszkam w kraju gdzie mogę sobie zrobić aborcje kiedy chce :D a za pisanie ze onkolodzy zasługują ja smierć powinnaś trafić przed sąd