Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak brzydki że nawet mnie to bawi

Polecane posty

Gość gość

Dla kobiet jestem tak mało interesujący że nawet nie zwracają na mnie uwagi, sam bym się ze sobą nie umówił, na miejscu kobiet bym uciekł jak najdalej i skasował fb xD Mam dużo znajomych dziewczyn jednakże wszystkie one na myśl o mnie stanowczo mówią "nie!". Mnie to nawet bawi, zawsze się z tego śmieje że gdyby nie moja morda to może chociaż jakaś emerytka by mnie zechciała. Moje relacje damsko meskie sa spoko dopóki dziewczyna nie usłyszy że mi się podoba. Wtedy robi krok w tył i znika w tumanach kurzu. Wyobraźcie sobie że jesteście tak brzydcy że mając świadomość że nikt was nie będzie chciał może za wyjątkiem jakiejś rafalali macie tego pełną świadomość, że nawet was to bawi. Mnie pozostało się tylko śmiać z tego powodu bo już tego nie zmienię xD

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora. Znajdziesz dziewczynę, dla której Twoja szpetna gęba będzie najslodszą gębą świata. Tak ten świat jest skonstruowany , że każdemu podoba się co innego.

Gość gość
Ja w sumie na siebie nie narzekam, nie jestem brzydki, ba mogę być dla kogos ładny i chodzą takie słuchy. Tylko jedno jest w 99% pewne, jak sie odezwę nie jestem w jej typie albo kogoś ma. Z tego się zaczynam śmiać, przecież jak mogłęm mieć nadzieję.

Gość gość
Za to stawiasz moją ulubioną emote ''xD'', więc z miejsca punktujesz ;p

Gość gość
20:57 Masz brzydki głos?

Gość gość
taki zwyczajny głos bez szału, przeciętny, niewyróżniający się z tłumu

Gość gość
20:57 To moja wypowiedź więc odpowiadam. Nie, raczej mam miły głos, może trochę za cichy dla niektórych osób.

Gość gość
Spotkasz kogoś komu będziesz się podobać, masz dystans do siebie a to wielki plusior, pamiętaj ze uroda przemija, normalna dziewczyna doceni charakter

Gość gość
Nie przemija bo kobiety są wzrokowcami

Gość gość
To faceci są wzrokowcami

Gość gość
Nie prawda mężczyźni są słuchaczami a kobiety wzrokowcami chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem.

Gość gość
niech zgadnę jesteś raczek;-)

Gość gość
rafalala Cie kocha czy to mało?

Gość gość
A ja poznałam takiego fajnego wesołego brzydala, z dystansem do siebie. Tylko co z tego, jak ten brzydal chyba nie wierzy w to że mogę go bardziej lubiec....

Gość gość
I dobrze .Ten kto patrzy na twój wygląd nie jest ciebie wart .Masz jedno życie i przeżyj je jak najlepiej :)