Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestę feministką i nienawidzę penisów. Ich widok mnie obraża.

Polecane posty

Gość gość

Jestę kobietą walczącą z wiatrakami ponieważ mają falliczny kształt fallusa. Nie będę gotować żadnemu penisowi ponieważ to mnie obraża i upokarza, poza tym nie umiem gotować. Nie będę rozkładać nóg przed żadnym penisem ponieważ jego widok mnie obraża i na szczęście żaden nie chce póki co wedrzeć się w moją feministyczną, żelazną waginę. Wszystkich facetów powinno się eksterminować ponieważ mają penisy o ksztalcie fallicznym i sama świadomość, że ich rozporek skrywa tak obrzydliwy falliczny narząd jakim jest penis o kształcie fallusa mnie obraża.

Gość gość Gryzelda
Masz racje mnie teź obrzydza sie takie wstrętne slisgie jak węgorz . Ohyda i wstręt mnie bierze .

Gość gość
Potem ktoś to przeczyta i naprawdę pomyśli, że feministki są takie p******e.

Gość gość
8=======o My fallus for you ❤️

Nieodpowiedzialny musisz pokazać im gdzie ich miejsce :classic_cool: a tak na poważnie to znak tych czasów, młodzież ma ciśnienie żeby czymś zabłysnąć i tyle.

Nieodpowiedzialny nie pogadamy - wyznaję konserwatywne poglądy ;) ale z tym otwieraniem kobietom drzwi to grubo przesadziles :classic_cool:

Gość gość
Nie jestes feministka, tylko lesbijka ;-)feministki nie maja obrzydzenia do mezczyzn, tylko chca rownouprawnienia ;-)

Gość gość
Kobietom przez wieki nic nie bylo wolno, rzadzili mezczyzni. Zaczelo sie wiec od tego, ze chcialy byc szanowane i miec wlasna wole. Chcialy, aby mezczyzni liczyli sie z ich zdaniem. Chcialy decydowac o swoim zyciu, chcialy byc niezalezne od nikogo. Mysle, ze mezczyzni nie podolali temu, ze kobiety moga zyc bez nich i przestali sie starac, bo na kazdym kroku slysza, ze nie sa potrzebni kobietom.

Gość gość
Prawda jest taka, że kobieta potrzebuje mężczyznę, tego silnego, co się nią zaopiekuje, ale też chce żyć po swojemu. Mezczyzna pragnie być silnym i waznym, miec tą delikatną kobietę. Jakoś trzeba to wszystko pogodzić, a wtedy będzie dobrze ;-)

Skromna teraz złapałem:) przepraszam ale zdarzyło mi się przez takie zachowania otrzymać niemiły komentarz;) Na poczatku ubiegłego roku i wcześniej kobiety walczyły o swoje. Teraz wciskają kit typu świat zdominowany przez mężczyzn. Sa kobiety w świecie biznesu czy polityki. Chcą im dorównać to niech sie starają.

przepraszam ale zdarzyło mi się przez takie zachowania otrzymać niemiły komentarzoczko.gif x Od feministki ? :classic_cool:

Moja kuzynka: Wykształcona, bułkę przez bibułkę, jaka to ona nie romantyczna i czeka na księcia z bajki a przyprowadza lumpa na widok którego usiadłem. Książę na białym koniu a zdania nie potrafił złożyć.

Gość gość
A dla mnie to bardzo mile gdy mezczyzna otwiera przede mną drzwi. Zawsze dziękuję z usmiechem.

22 lata. Mnóstwo takich przykładów widziałem. Dziewczynę ktora rzuciła studia poznając chłopaka przy kasie a gdy ją rzucił poszła do pracy w maku inna złapała faceta na dziecko a on woli płacić alimenty:)

Wiek wszystko wyjaśnia, ja też byłam głupia ;) doświadczenie przychodzi z czasem pod warunkiem że jesteś zdolny do wyciągania wniosków :)

Właśnie że nie... Popełniam te same błędy. Spadam na temat o mnie:) znów będzie wciskanie ze jestem pablo555, jakas krejzolka której pewnie pocisnalem w temacie ekstrawertykow sie mści:)