Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

temat stary jak świat czyli zdrada

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny (i panowie jak tuta tacy są) zanim zaczniecie czytać to na sam początek- w tej historii nie chodzi o seks bo.. go nie było między nami. A chodzi o niejakiego imbecyla mojego byłego. Bardzo mu zależało, płakał wręcz że każdy marzy o takiej kobiecie, że mnie kocha od dawna, był tak zazdrosny o innego (jak jeszcze nie byliśmy razem) że to było aż śmieszne. Aż nagle zmiana nastawienia. Słysze kocham Cię i jestem pewien że chcę z Tobą być żeby tydzień później usłyszeć nie jestem pewien.. Wszystko na szczęście trwało krótko bo mnie po prostu rzucił.. po tym wszystkich podchodach jakie czynił tak długo. I co się okazało? Dwa dni później paradował z inną za rękę. Nie wie że ich widziałam. Odzywał się do mnie ale go olewałam. I oczywiście facebook- nigdy nic nie publikuje tam a nagle "moja kochana" "związek z..". W sumie wszystko byłoby ok ale pracujemy w jednym budynku i czasem go widuję. Od miesiąca też się z kimś spotykam (o czym on nie wie) i nowy jest dla mnie cudowny (nie będę wypisywać wyczyń, skapstwa i innych rzeczy na s.. byłego) ale pozostał jakiś ból i żal po tym wszystkim. Bo byłam w nim zakochana i nie zasłużyłam na to co zrobił. Zarzekał się że nie chce mnie krzywdzić a chce żebym widziała jak się ma z inną.. Mężczyźni co z Wami? Są jacyś normalni jeszcze?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować