Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lepsze? Co byscie wybraly dla SIEBIE?

Polecane posty

Gość gość

Wygladac mlodziej o ok. 10 lat, ale byc grubawa (nie bardzo, ale jednak grubawa). Czy raczej byc szupla, ale wygladac naprawde o 10 lat starzej niz w metryce?

Gość gość
1, schudloby sie troche to i moze zostaloby chociaz z 6 lat mlodziej :P

Gość gość
Och, po srodku - OK, fajnie. Jednak pytanie bylo o dwa przypadki bez mozliwosci trzeciej drogi. Co bys wybrala?

Gość gość
A jest w ogóle ktoś taki kto by chciał wyglondać starzej??? Chociaż gdybym była aktorkom, to byłabym szczupła i dla oskara dałabym się postarzeć nawet o 58 lat! :P

Gość gość
No to lepiej wygladac grubo?

Gość gość
Najlepiej zbytnio się tym nie przejmować ;)

Gość gość
W moim przypadku jest tak, że: "z twarzy liceum, z charakteru - muzeum", więc, jak tak określić, to mam więcej lat charakterologicznie, niż wskazuje na to mój wiek w dokumentach. Młodo wyglądam, przez co jestem, nierzadko, mylona z kobietami, które dopiero wkraczają w dorosły świat, ale to też nie moja wina. A co do wagi, to, odkąd tylko pamiętam, zawsze było mnie trochę więcej tu i ówdzie. Nie, żebym miała wielki nadmiar tych kilogramów, ale - nie należę do osób superszczupłych. Mimo to, lubię siebie. Dobrze się czuję z tym, jak wyglądam. Jeśli chodzi o odpowiedź na pytanie zadane powyżej, to myślę, że odjęłabym sobie, z chęcią, tej powagi, którą w sobie mam, a zmieniłabym kilka rzeczy w swoim wyglądzie. Nie, że te kilogramy, ale inne rzeczy. Wiem, że nie odpowiedziałam na to pytanie w takim wymiarze, jak to miało wyglądać i, że wyszło z tego pomieszanie z poplątaniem, ale napisałam tak, jak mi serce podyktowało akurat teraz, hehehehe. Cóż, trzeba żyć tak, jak się żyje oraz - nie gdybać za dużo, bo co to da?

Gość gość
Wolę być gruba bo mogę schudnąć.

Gość gość
To troche obok tematu ;)

Gość gość
Grube osoby zawsze wyglądają na starsze, wiec i tak te lata bylo by widac ;)

Gość gość
Szczupli i chudzi wyglądają starzej. Skóra wiotczeje, ubywa wody, przybywa zmarszczek, kurzych łapek. Odchudzanie się w dojrzałym wieku często przynosi efekt odwrotny - wygląda się na chorego.

Gość gość
Nie wybieram niczego co zaproponowałeś..bo nie wiem jakbym wyglądała. To już wolę siebie taką jaką jestem teraz.

Gość gość
Z wiekiem rzeczywiscie chudzi wygladaja powazniej, poza osobami, ktore robia sobie operacje twarzy. To na pare lat pomaga. Grubsi wygladaja grubo, ale mlodziej, bo tluszcz naturalnie wypelnia twarz, zmarszczki, itd., wiec wyglada sie mlodziej.

Gość Karoloina G3
Ja sie po prostu odchudziłam, bardzo mi w tym pomógł Slimunox i czuję się o 10 lat młodsza

Gość asiutka   1999
no chyba za duży ten podział wiekowy