Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam faceta prawie 20 lat starszego i on ostatnio ma problemy z potencją

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to wina wieku.. Ja mam 29 lat, on prawie 48. I od jakiegos czasu ma problemy, tzn. do stosunku dochodzi, ale w trakcie często mu opada :( I musze go podnosic od nowa itd. Martwie sie, ze juz go nie podniecam, pomimo, ze on mowi, ze jestem piekna i wydaje sie byc bardzo napalony to i tak sie tak ostatnio dzieje

Gość gość
I dobrze Ci tak zboczona babo Chciało ci się tatusia to teraz masz haha

Gość gość
up

Gość gość
normalne - czego Ty oczekujesz? że będzie trytkać jak dwudziestolatek?

Gość gość
Jestem w podobnym wieku jak on.Nie ma znaczenia czy mu się podobasz czy nie,to biologia nie masz na to wpływu.Niestety tak mamy.

Gość gość
up

Gość gość
Do 22.48 kto ma,ten ma! :D Są tacy co im nie dyga po 20tce i tacy co moga po 70tce.Jest wiele tego przykładów! Zresztą dotyczy się to i kobiet

Ostatnio czytałam biografię jakiegoś amerykańskiego architekta i pisało, że nawet jak był po 80tce, to uprawiał seks z żoną 2, 3 razy dziennie xD A może Twój facet jest przemęczony i w ciągłym stresie?

Gość gość
Ja mam niskie ciśnienie,a jak widzę jakąś ponętną młódkę to brrr...,a mam 50+ :D

Gość gość
mój ma 65 lat i w zasadzie stoi mu dobrze i działa - jedynie to nie ma już takiego klasycznego wytrysku tylko sperma wypływa jak mocz. Ale to żadna przeszkoda bo dzieci już mamy i w zasadzie na płodności nam nie zależy a ***** nadal dobrze

Gość gość
Biografie napisać każdy może taką jak chce- a praktyka jest taka że nikt nie wie jak jest na prawdę- czego Ty oczekujesz od starego faceta?

Gość gość
No właśnie nie wiem co sie dzieje bo wczeniej nie mial takich problemow :( Od jakiegos ponad miesiaca tak jest. Tzn. stosunek normalnie zaczynamy i konczymy, ale bywa, ze opada mu w trakcie :( Nawet jesli wydaje sie byc bardzo podniecony jak mnie caluje czy rozbiera

Gość spejson43
A nie przyjmuje czasem tabletek na nadciśnienie? Drogie Panie i Panowie najpierw o tym pomyślcie. Beta- blokery najpierw "pomagają" jednak w tym temacie. Można sposobem oczywiscie sprawic by był i wilk syty i Nowy York city