Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_Dyzio

zamiast bajki na dobranoc****acierza namawiam znudzonych

Polecane posty

Gość ja_Dyzio

zamiast bajki na dobranoc****acierza namawiam znudzonych

Gość ja_Dyzio
zamiast bajki na dobranoc****acierza namawiam znudzonych aby zobaczyli fantastyczny i nie powtarzalny koncert z Korei Płn. w tle pojawiają się znajome twarze pięknych dziewczyn z zespołu znanego i lubianego, czyli Moranbong Band , nie bardzo rozumiem dlaczego nie zagrały koncertu w czasie IO w Korei Południowej , być może Kim Dzong Un wystraszył się że pojadą na IO i nie wrócą a są dziewczyny ogromnie popularne i są świetne, mam zapisany koncert noworoczny Moranbong Band , chyba już usunięty z YT , gdzie dla Wodza zagrały jego ulubioną muzykę z kreskówek Disney'a , dziewczyny chyba nawet nigdy Pekinu na oczy nie widziały , obstawiam, że wielu miliarderów na naszej planecie planuje aby Moranbong Band zwyczajnie 'ukraść' , pokażcie ten koncert w Irlandii , niech zobaczą, jak tańczą Koreańczycy, pokażcie ten koncert w USA , Kanadzie, Australii i w Peru, Boliwi, Argentynie , w Europie , fantastyczne widowisko , najbardziej jestem ciekawy opinii irlandczyków: https://www.youtube.com/watch?v=EydxCSTKkz8

Gość gość
Dyziu znalazłeś se kobite ? czy dalej sam siedzisz

Gość ja_Dyzio
dziewczyny z zespołu Moranbong Band są tak piękne , że samo patrzenie na te piękności z ogromnym talentem muzycznym mnie wystarcza