Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobój

Polecane posty

Gość gość

żyć mi się nie chce nie mam sił już. kto pomożę?

Gość gość
jaki wiek? jaki problem?

Gość gość
25 lat , problem brak sukcesów.

Gość gość
25 fajny wiek, a moge spytać po hooj ci te sukcesy?

Gość gość
a bezrobocie dobre jest? bo właśnie jestem bezrobotny.

Gość kapitalizm niszczy wszystkich
bezrobocie fajne, wędka i na ryby, zimą stopem do ciepłych krajów, jak uchodźcy dają rade to ty też, praca to niewolnictwo nic więcej, ciesz się z wolności bo reszta ma kredyty i długi i przesrane

Gość inni też mają ten problem
gość dziś Zakładaj kanał na youtube i opowiadaj codziennie o swoich problemach i przemyśleniach, pare groszy ci wpadnie i pomożesz innym w tej samej sytuacji, warto spróbować

Gość gość
Hahahaha beka poprawiłeś mi humor :D tak tylko bez kasy nie ma się znajomych, dziewczyny i takie tam zero życia...

Gość wolny czas to przyjaciel
gość dziś a bezrobocie dobre jest? bo właśnie jestem bezrobotny. >>> ściągnij z netu książki i naucz się programować, pisz programy na telefony, zawsze lepsze niż gapienie w ściane, i może nawet coś zarobisz z czasem

Gość gość
gość dziś po hooj ci znajomi którzy tylko są znajomymi bo masz kase? prawdziwych znajomych poznaje się w biedzie, reszta to fejsbukowe nic nie znaczące kur/wy

Gość gość
Miło że się wypowiadacie, ale co zrobić aby mieć siłę w sobie aby coś zacząć robić nowego, jak tego dokonać bo serio nie wiem czy to depresja ale tylko co mi się chce to spać i jeść nic więcej. Pomóżcie od czego zacząć by mieć energię na życie?

Gość gość
Chce mieć do kogo otworzyć gębę wyjść z dołka. Masz racje ze znajomy są gdy kasa jest ale akurat nie mam tych znajomych co są w biedzie...

Gość diamenty są rzadkie
gość dziś laske znajdziesz i bez kasy, taką której naprawde na tobie zależy a nie taka co leci na kase, bo takich są tabuny. Dziewczyny szukają teraz miłości i prawdziwego uczucia, bo debili z kasą jest masa, ale co im z tego. Jak dziewczyna ma wartość to ci pomoże wyjść z tego i abyś zrobił coś z sobą co poprawi wam obojgu jakość życia.

Gość w necie nauka za darmo
gość dziś wszystko zaczyna się małymi kroczkami, codziennie o krok dalej i po kilku miesiącach już będzie widoczny postęp, 25 to piękny wiek, tylko nie pal i nie chlaj bo to patologia

Gość gość
ale co robić ? jak sie jest facetem to co robić ze swoim życiem ?!

Gość gość
gość dziś zacznij od wstawania o 5 minut wczesniej codziennie, wyjść na zewnątrz i spacer, dotlenić mózg, najpierw krótki, potem dokładać 100m co 2-3 dni, potem biegać coraz dalej, gimnastyka itp. Nie stać cie na silke to w domu ćwicz, kamienie podnoś zamiast ciężarów, a potem możesz szukać agencji i zostać modelem :)

Gość gość
dzięki za rady tak zacznę robić ;)

Gość gość
gość dziś jest masa samotnych lasek w necie, szukaj a znajdziesz, tylko rozmawiaj normalnie, bądź szczery a nie wysyłaj fotki kootasa zaraz albo nie gadaj o seksie, znajdziesz przyjaciółke i nie ważne gdzie ona jest, szukaj nawet za granicą bo mase samotnych dziewczyn tam wszędzie, zawsze pogadasz, tylko nie pytaj o fotki jak jakiś zbok, z czasem popiszecie i ona sama wyśle, może nawet na głos przez jakiś komunikator porozmawiacie po kilku tygodniach czy miesiącach, masz pole do manewru duże jako młody facet bez obowiązków

Gość gość
gość dziś ale co robić ? jak sie jest facetem to co robić ze swoim życiem ?! >>> a co byś chciał robić? co cie interesuje? Nie myśl o tym czy możesz to zrobić czy nie obecnie tylko co cię pociąga, musisz mieć jakieś predyspozycje do czegoś tylko musisz je zauważyć stopniowo.

Gość gość
dzięki serio bo się zgubiłem w tym świecie fest, dużo od dziecka problemów miałem i jakoś jak widać sobie z tym nie poradziłem.

Gość gość
No może coś znajdę na razie jeszcze nic.

Gość gość
gość dziś dzięki za rady tak zacznę robić oczko.gif >>> poczytaj troche o Arnoldzie, pochodził z małej wioski w Austrii, nic tam nie było, zaczął podnosić ciężary, startował w pokazach siłaczy i potem wylądował w USA, został aktorem, gubernatorem Kaliforni itp. Miał plany i je stopniowo realizował. Jak przyjechał do USA to ledwo dukał po angielsku. Kwestia się nie poddawać i małymi krokami codziennie do przodu dobijać do jakiegoś celu, nie ważne jak małego.

Gość dbaj o zdrowie bracie
gość dziś problemy są po to aby uczyć się je rozwiązywać, każdy dostaje inne karty i musi nimi grać, problemy to nie coś złego, tylko coś co ma cie wzmocnić, bo ci do dostają wszystko łatwo to sieroty losu, tylko nie pal, nie pij i nie ćpaj, bo zje/biesz tylko zdrowie a to jest najcenniejsze co masz, reszta to rzeczy nabyte i przychodzą oraz odchodzą

Gość gość
gość dziś dzisiejszy świat jest porąbany, zagubionych jest dziesiątki milionów takich jak ty, trudne czasy dla młodych, ale dasz rade, jeśli tylko chcesz i użyjesz mózgu

Gość gość
zdziwiony jestem że jest tyle odpowiedzi, konkretni ludzie z was dzięki ;)

Gość z GG
wpadaj na gadu po południu to pogadamy, zostaw nr jak chcesz

Gość gość
64347608 mój numer spoko ;)

Gość z GG
odezwe się po 16/17, pilnuj GG

Gość gość
Ok