Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokietka87

Seks w pracy doswiadczenia

Polecane posty

Gość Kokietka87

Witam, interesuje mnie ostatnio temat seksu w miejsach pracy. Samej zdarzyla mi sie kiedys taka przygoda z moim eks juz partnerem. Dwa razy w zyciu przylapalam kogos na seksie w pracy, stad tez moje przekonanie ze jest to dosyc czstsze niz moglo by sie wydawac. Jakie macie doswiadczenia w tym zakresie? Zdarzylo Wam sie, a jezeli tak to przy jakich okolicznosciach, badz moze kogos nakryliscie. U mnie to byl tzw. drukarnia a wiec miejsce z drukarkami. Stalam oparta o kopiarke, a on mnie przeszyl od tylu.. Jestem ciekawa Waszych historii. Prosze tylko nie wymyslajcie bajek bo to niesmaczne i od razu mozna wyczuc, ze ktos zmysla..

Gość gość
ja kiedys bylem swiadkiem jak pewna laska obciagala naszemu kierownikowi w ubikacji. Wchodze do toalty, a byl to piatek ok 18:00 i slysze jak w ciagu 1 sek z jeku nagle glucha cisza. Wiedzialem juz ze ktos sie pewnie grzmoci. podeszlem do pisuaru, wysikalem sie, nastepnie puscilem wode w kranie, umylem rece i otworzylem drziw, tak jakbym juz wyszedl. Odczekalem 30 sek w bezruchu i nagle slysze jak dobiega blos kierownika z ubikacji: ale mielismy sczescie, musisz dokonczyc to co zaczelas. W tym momencie uslyszalem charakterystyczny dzwiek obciagania k****a. Musiala go bardzo gleboko brac bo odglosy byly mocne, akierownik tylko sapal. Trwalo to moze z 5 min i uslyszalem jak szczytuje i mowi do niej, nie otwieraj ust. Wszystko musiala polknac. W tym momencie od razu wyszedlem z toalety. Nie ukrywam bardo mnie to podniecilo. Do tej pory nie wiem z kim on tam byl bo jej glosu nie slyszalem, ale mam swoje podejrzenia