Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konflikt z mężem o zajmowanie się córką.

Polecane posty

Gość gość

Po prostu nie mogę wytrzymać, w tygodniu jest ok, ale w weekendy cały czas się kłócimy. Mąż pracuje w tygodniu, a po godzinach dorabia i wraca koło 20 i wtedy tylko ja zajmuję się córką. Ale jak przychodzi weekend, zaczyna się problem. Mąż leci do córki, wstaje w nocy, chce ją kąpać i nawet karmić. Mnie faktycznie nie dopuszcza. I tylko słyszę, że ja jestem z nią cały czas, a on tylko w weekendy. Jak mam z nim rozmawiać? Cieszę się, że nie olewa i chce się nią zajmować, ale przesadza.

Gość gość
TY TO SERIO PISZESZ, PUKNIJ SIĘ W GŁOWĘ I OCHŁOŃ, TAKI MAŻ TO SKARB, o co ci chodzi o to że dobry ojciec chce się zajmować córką i ty serio robisz mu o to afery, powinien kopnąc cie w zad i mieć inną taką która go doceni, jestes pusta egoistką która jest zazdrosna o córkę i nie pozwoli ojcu z nią przebywac, wiele matek dałoby sie pokroic o takiego ojca jak twój mąz, twój mąż prawie nie widuje córki i ty masz czelnośc mu zabraniać zajmować sie nią w weekendy --wiem że to provo bo takie idiotki jak bohaterka wątku nie istnieją co to robą aferę ojcu ze chce zajmować sie córką