Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniŻoneczka

Orgazm publicznie

Polecane posty

Gość miniŻoneczka

Witam Od jakiegoś czasu odkrywam uroki mojej mrocznej części i powiem wam, że jest coś niesamowitego w doznawaniu orgazmu na oczach innych. Tak właśnie. Jestem naga, uprawiam seks, oni się patrzą na mnie, ja na nich. Jesteśmy skupieni na doznaniu. Jestem wyuzdana i prawdziwa. Jestem wolna. Niesamowite przeżycie.

Gość gość
To chyba sen.

Gość gość
''Od jakiegoś czasu odkrywam uroki mojej mrocznej części ...'' Brzmisz jak kolejna znudzona kura zafascynowana marną literaturą 50 Twarzy Greya...

Gość gość
Zafundowałem to żonie zeszłego lata. Goście przy stole na werandzie. Ona w oknie, ja pod oknem siedzę na podłodze oparty o ścianę. Moja głowa pod jej spódnicą, język na łechtaczce. Gdy zbliżał się orgazm, zapytała koleżankę "opowiedz o tym waszym wyjeździe". Koleżanka nawijała i nawijała, a żona maskowała orgazm. Miała go, bo wejście do pochwy miało serię takich szybkich skurczy. Tak szybkich to ona przede mną nie uda. Nie wiem, czy któraś z koleżanek jednak się nie domyśliła.

Gość gość
miniŻoneczka :0 taka mała jesteś?:)

Gość miniŻoneczka
165/54 A seks jest jawny a nie ukryty. Patrzymy sobie w oczy, czasem mnie dotykają, moje piersi, moją pupę no i widzą mnie nagą i otwartą, zupełnie odjechaną.

Gość gość
ok:0 fajnie:) a to w gronie znajomych , czy gdzieś w knajpach?

Gość miniŻoneczka
Grey jest przy tym chyba dość poprawny ;)

Gość miniŻoneczka
Są takie towarzystwa i klubiki gdzie tak się robi a ludzie przychodzą, żeby tak właśnie się narajać.

Gość A niech to licho
Dlaczego Dziewczyny (wszystkie?) Mają takie piękne marzenia, ale w praktyce to ani kroku bo "co on/oni sobie o mnie pomyślą?"

Gość gość
Jest też ufo i yeti i wielka stopa

Gość gość
A niech to licho dziś masz racje w 98% tak jest z tym, ze żoneczka ma racje klubiki są swingersów:)

Gość gość
Tyle tu bajek, a ja NAPRAWDĘ Żoneczkę stojącą i rozmawiającą w oknie lizałem prosto w p....czkę.

Gość gość
Ewentualnych naśladowców uprzedzam, że na parapet trzeba położyć coś miękkiego. Aby twoja głowa zbliżyła się ustami do p....czki, to musi znajdować się między Jej udami i być skierowana ukośne ku górze. To znaczy, że Jej nogi będą rozchylone i choć trochę ugięte w kolanach. W takiej pozycji nie ustoi. MUSI się oprzeć na łokciach. Lepiej żeby na miękkim!

Gość miniŻoneczka
Dlaczego sądzicie, że to bajki? Łatwiej się żyje z myślą, że takie coś się nie dzieje czy jak. Dzieje się i to jeszcze jak się dzieje. Widzicie co ludzie robią na kamerkach? Takich co robią to na żywo jest o wiele więcej tylko wszyscy cicho sza.

Gość gość
nie chcą wierzyć to niech nie wierzą ja kiedyś byłem ze swoją panią na takim kameralnym koncercie siedzieliśmy przytuleni a moja reka tak powędrowała pod sukienkę i znalazła czuły punkt,na początku nogi zaciskała apotem coraz szerzej i szerzej i tylko dusiłem sie ze śmiechu jak prubowała tłumić podniecenie

Gość gość
mojej kupiłem taki wibrator na pilota włożyłem jej i poszliśmy na zakupy ale miałem ubaw jak próbowała się maskować po kilku minutach była czerwona i spocona a po powrocie załatwiła mnie w kilka minut