Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanai smutna

pomocy ! problem z mezem!

Polecane posty

Gość zalamanai smutna

od wrzesnia wrocilam do pracy. mamy dwoje dzieci 4 i 2 lata rocznikowo . maz pracuje za granica w systemie rotacyjnym tzn 10 dni w nirwegii i 10 dni w pl . dzieci od wrzesnia sa w zlobku /przedszkolu i czesto choruja. mlodsze czesciej. czesto wypada tak ze jak maz przyjezdza to jedno lub drugie chore albo dwoje na raz i musi z nimi siedziec w domu. on jednak ma slabe nerwy albo jest wygodny i kaze mi brac tez wolne bo on sam nie daje rady bo dzieci niby mu marudza i za mna wolaja. ja wracam do domu o 16 i o. juz w ogole wtedy dziecmi sie nie zajmuje nie pielegnuje nic. ja nie chce brac wolnego no on tez jest rodzicem. z tego tytulu mnie wyzywa i obraza i wypisuje do mnie gnebioce smsy pisze no xe mam jutro siedziec w domu ze nie wyjde do pracy bo on rano wyjdzie jeszcze wczesniej. co ja mam robic bo jestem zalamana.

Gość litosci
To nie ojciec ami maz to normalny sadystyczny gnoj

Gość gość
jedna taka teraz założyła inny watek o tym jak maż chce zajmować sie dzieckiem ale ona nie chce poczytaj -------- Konflikt z mężem o zajmowanie się córką.

Gość zalamanai smutna
widzialam . chyba bym sie cieszyla

Gość zalamanai smutna
widzialam . chyba bym sie cieszyla

Gość gość
Traktuje ciebie i dzieci ja jakies smieci i brody ktore tylko ty narobilas i sie nimi zajmuj ,Taki ojciec to ostatnia szmata

Gość gość
miałam podobnie 3 dzieci ale ja nie pracowałam, sytuacja -maż przyjezdzał do domu co tydzień lub 2 na wekeend, i nie dosć ze nie pomagał rozumiem, ja nie pracuje on cieżko ok. ale ja nic od niego nie wymagałam, i on myślał że jest pepkim świata ze wszystko rzuce i będe mu usługiwac, starałam sie jak mogłam ale zawsze było i jest zle, dzis mamy dzieci odchowane 18, 16 13 lat, w tyg. młyn i on przyjeżdza i ma być dostosowane do niego, ok rozumiem ciężko pracuje ale on ma sie za boga, -my mieszkamy na wsi ja pochodze z nie duzego miasta, wszyscy mi wmówili a zwłaszcza tesciowa /tescie ze jak ktoś nie pracuje a im bardziej chodziło o pole chów trzody bydła, to już nie robi nic, i nie wazne ze wychowuje 3 dzieci sam nie robisz w polu w chlewie to nie robisz juz nic całymi dniami, -no wiec zawsze robie wszystko sama nie prosze o nic meża staram sie mu usługiwac , wychowałam dzieci a i tak tescie mnie mają za nic bo nie robie w polu nie robię nic w chlewie, bo nic nie trzymamy pole maż tylko obsiewa i jest praca jak sa żniwa 2 ha. --mogłabym iśc do pracy ale materialnie jest dobrze , ale i tak dla większosci jestem nikim

Gość zalamanai smutna
waham sie czy brac wolne od jutra. ja dziedzialam w domu z dziecmi ponad 3 lata on wyjezdzal caly czas.

Gość zalamanai smutna
gosc to poszukaj sobie pracy hakiejkolwiek

Gość gość
ale ja nie chcę pójść do pracy, mam zajęcie mam co robic, w tej chwili dojezdzam do babci i się nia opiekuję , jestem u niej kilka godz. dziennie -zostaw mu dzieci i po prostu wyjdz do pracy, krzywdy im nie zrobi, nie moze sz cały czas brac zwolnien, moje dzieci tez tak kiedyś chorowały, wyrosną z tego, ale wiem ze mozna oszaleć z tymi chorobami, a jakas opiekunka albo babcie

Gość zalamanai smutna
akurat nie bralam jakos jeszcze zwolnienia na dzieci bo jak go nie bylo to jedno bylo chore lub drugie to tesciowa z jednym godzila sie zostac. z dwojka bym jej nie zistawila ale nie byla dwojka chora pod jego nueobecnisc i nie zostawalam z nimi. wrocilam do pracy po prawie 4 latach siedzenia w domu i rak swoje stare stanowisko stracilam

Gość gość
skoro tak to nie patrz na niego rób tak jak zawsze jak go nie ma czyli tesciowa,

Gość zalamanai smutna
no ale tesciowa wlasnie przed jego przyjazdem byla 5 dni z mala i ma troche dosc . tez chce odpoczac