Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny pomóżcie proszę. Odstawiłam tabletki anty. Dwa tygodnie po odstawieniu strasznie bolały mnie jajniki poszłam do lekarza, który powiedział, ze mam ciałko żółte na lewym jajniku i ten jajnik jest powiększony (uspokoił mnie, ze to jest normalne). Wszystko było Ok tylko ciagle mnie jajniki pobolewaly. Wczoraj dostałam plamienie, ale podkusiło mnie, żeby zrobić test ciążowy. No i wszystko się zaczęło. Gołym okiem nie było widać drugiej kreski, ale gdy spojrzałam pod światło to był cień cienia drugiej kreski zapytałam się szwagierki czy tez widzi ta kreskę czy mi się dwoi w oczach, spojrzała pod światło i powiedziała, ze ona tam jest. Dzisiaj dostałam @ 5 dni przed terminem. Powiedziałam narzeczonemu wczoraj o teście przyjął z nadzieja na dzidziusia. Czy jest możliwe, żebym była w ciąży? Czy cała nadzieja dziś umarła? Proszę powiedzcie czy tez miałyście taka sytuacje.

Gość gość
Na niektórych testach pojawia cień drugiej kreski ja kilka razy miałam taką sytuację kreseczka była , ale okres się pojawił . Więc na ciążę nie licz to zaburzenia choromnalne