Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

W lutym parę razy Kochałam się ze swoim narzeczonym robiliśmy to bez zabezpieczania i on kończył we mnie, według kalendarzyka było to już po owulacji 14 lutego miałam dostać miesiączki ale do dzisiaj jej nie mam . Nie zauważyłam u siebie nic co by wskazywało na to że jestem w ciąży, robiłam 2 testy i wyszły negatywne. Ze 2 tygonie temu w swoim śluzie zauważyłam troszeczkę krwi miałam tak dwa razy i dziś znowu się pojawiła i też jest jej bardzo malutko . Nie wiem co robić Pomóżcie !

Gość gość
Idź do ginekologa :) może to torbiel itp Planowałas?czy nie chcesz być w ciąży?

Gość gość
Mam 19 lat i nie planowałam ciąży ale nawet gdybym była to razem z narzeczonym będziemy szczęśliwi ☺

Gość gość
19 lat, narzeczony i uroczy różowy dzidziuś. Super ;-) dziadkowie się ucieszą.

Gość gość
Sama mam 19 lat w maju będę mieć 20 z chłopakiem jestem 5 lat w sumie znamy się 7lat. I syaramy sie o dziecko z narzeczonym. Co w tym dziwnego? Jak się człowiek kocha i ma dochody to nic złego. Ważne żeby dziecku Miłość dac.

Gość gość
A kobieta kobiecie wrogiem?zamiast wesprzeć to dolujecie. Tyle w was jadu. Takie święte jesteście wszystkie?

Gość gość
A jak ci mamy pomóc? Powtórz test albo idź na betę. Ale skoro już tyle czasu nie masz okresu to powinnaś iśc już dawno do gina. Może to jakieś zaburzenia hormonalne skoro okresu nie ma a pojawia się śluz z krwią.

Gość gość
Zrób test zapisz się do ginekologa ,A wszystkiego się dowiesz. Szansa na ciążę jest zawsze skoro uprawia się seks bez zabezpieczenia. A testy nie zawsze wychodzą pozytywne :)

Gość gość
W czwartek strasznie wymiotowałam ale teraz jest taki czas że wszyscy chorują i nie wiem, lekarz stwierdził że to grypa żołądkowa i też od tamtej pory strasznie mnie mdli i ciągle źle się czuję.

Gość gość
To powinnaś iść do ginekologa albo zrób test jutro z rana jak wstaniesz. Z moczu porannego