Gość gość Napisano Marzec 6, 2018 Witam. Nie uprawiałam seksu ale trochę sie bawiliśmy z chłopakiem, lecz nie było bezpośredniego wytrysku na okolice intymne, miesiączka spóźniła mi sie dwa dni, dzisiaj jest trzeci dzień i dostałam przez moment dziwnego śluzu pomieszanego z jasno-rozowa krwią. Boje sie, że to oznacza, że zarodek zagnieździł sie w macicy, bo tak przeczytałam w internecie. Czy to możliwe, że skoro nie doszło do wytrysku na okolice intymne mogło dojść do zapłodnienia ? Czy moze ten śluz z jasna krwią oznacza, że jutro dostanę okres ? Bardzo sie boje, po 8 godzinach od wytrysku ocieralam sie o chłopaka bokserki jak miałam leginsy i moze wtedy te plemniki jeszcze żyły czy cos i jakos przesiąknęły do pochwy? Jeszcze jak robiłam mu dobrze ręka to potem ja wytarlam, Wymylam z plemnikow i poszłam pod prysznic ale wydaje mi sie, że nic nie miałam wtedy juz na dłoniach. Jeszcze dzisiaj tak bardzo delikatnie pobolewa mnie podbrzusze. Czy to ciąża czy oznaka, że jutro moge mieć okres ? Miał ktoś cos takiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach