Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość27

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość27

Witam. Powinnam dostać okres 8 dni temu. Zrobiłam już 3 testy. Dziś jeden i dwa testy przed weekendem. Wychodziły negatywne. Nie wiem co myśleć. Czy powinnam jeszcze poczekać czy to już raczej pewne że nie jestem. Mam duże ciężkie piersi. Jestem ciągle zmęczona i rozdrażniona. Brzuch mnie bolał jak przed miesiączka i jajniki na zmianę chodź lewy bardziej. Nie wiem co myśleć. Nie ukrywam że jeśli to jednak ciąża bardzo bym się cieszyła.

Gość gość
Możliwe że przesunął się cykl -nie byłaś może przeziebiona ? Gdyby była cisza test po tylu dniach już by to pokazał... zawsze możesz też udać się do gina

Gość gość27
Nie nie. Było wszystko ok. Zero przeziębienia. Teraz miałam 3-4 dni 37.1 i zastanawiam się czy coś jest na rzeczy ale testy mogą jeszcze tego nie pokazywać. Ginekologa mam dopiero w kwietniu.

Gość gość
Podczas każdego badani cipki u ginekologa dobrze by był partner do jego obecności mamy PRAWO bo zawsze decyduje pacjent nie zboczy ginekolog bo tacy tylko wypraszają! Często dochodzi do groźnych zakażeń bo rękawiczki chronią TYLKO ginekologa nie pacjenta. Gdy coś dotyka w gabinecie i chce badać należy PROSIĆ o zmianę rekawiczek na czyste bo nawet wirusa wątroby typu C można złapać itp... Również poród naturalny z mężem liczą się wtedy z rodzącą bo CC jest dużym ryzykiem powikłań zdrowotnych i dłużej dochodzi się do formy!