Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

nie szkoda wam marnowac zycia na kafe?

Polecane posty

jak widze wpisy o 2 czy 3 nad ranem, regularnie od tych samych nickow/osob...ech :o sobie mysle ze zyją na koszt panstwa i podatnika bo na czyj.

Gość gość
Крым Россия навсегда! Запомни дядя Петя! :D

Gość gość
A ty co tu robisz? Zwlaszcza regularnie nad ranem? ;P

Gość gość
Jak już to na koszt starych. Jeden tutaj ma 34 lata, mieszka u mamusi i jeszcze nie pracował. Jest ich pewnie więcej.

Gość gość
wchodzisz czasem na kowbojki.pl?

gość dziś dla mnie i chyba wiekszosci ludzi w Polsce 16:13 to już nie jest "rano" :P ale rozumiem, jak sie konczy dzien o 3:00 to 16:00 bedzie wtedy "rankiem" :D:P

Gość Srynik Matuszczak
Ssij pale i udlaw sie sperma niewolniku na etacie xD

Gość gość
XDDDDD

Srynik Matuszczak dziś więc czemu Ty jesteś ZALEŻNY od jakiegos forum internetowego kafeterii WOLNY czlowieku?? :P ho, ho jakie Ty masz fantazje! :D:D :P:P hahah PEDAŁKU! :D

Gość gość
Sam tu siedzisz :classic_cool:

Gość gość
ogólnie myślenie jest ok ale jak widać nie zawsze.

Gość gość
W jakim celu są tu ludzie? co masz na myśli?

Gość gość
Jak sobie piszesz na komórce to możesz tutaj pisać o każdej porze dnia i nocy,nawet w pracy.Prawda jest taka,że szkoda czasu na siedzenie w Internecie.Nawet bardzo szkoda.Tylko,że to jest po prostu internetocholizm.Tutaj ludzie są podatni na różne nałogi.Więc ten też ich dopadł.

Gość gość
doradziłbym ci żebyś to przemyślał ale w twojej sytuacji to moze nie być najlepsze rozwiązanie. twoje mysli trafiły bowiem na nieprzekraczalna graanice. cos co nie da sie zgłębic ludzkim rozumem. cos jak wielki wybuch poza którym jest jedna wielka niewiadoma. utknąłeś u zarania przyczyn które w deterministycznym łańcuchu przyczyn i skutków doprowadziły do ostatecznego celu jakim jesteś ty!!! istota rozumna zadająca pytania chcesz wiedziec o co chodzi?

Gość gość
chodzi o to jakie państwo masz na mysli. bo o podatników z imienia i nazwiska nie bede cie prosił.

Gość gość
zresztą koszt to jest pojęcie subiektywne. mozna na to spojrzeć tak ze wieksze koszta generowałbym gdybym zamiast wieszac psy na wirtualnych babach wieszał zomowców w komisariatach.

Gość gość
ewentualnie na patrolach i łapankach. plus jest taki ze w tym drugim przypadku mozna ich zwabic w małej liczbie do parku albo mieszkania. nie trz tachac ze soba sznurów bloczków itd.

Gość gość
potem sie przebierasz w mundur wsiadasz za kierownice suki i rozjeżdżasz kilka babc na pasach. pare godzin póxniej przed komisariatem ustawia sie kolejka chetnych do wieszania żyrandoli

Gość gość
a jak wjedziesz czołowo w kebab to w zasadzie jedynym ratunkiem vbędzie błyskawiczna konwersja na islam

Gość gość
Nie szkoda, bo to moje jedyne okno na świat. Nie mam przyjaciół, do niczego się nie nadaję, każda próba znalezienia hobby kończy się fiaskiem. Poza tym od 4 miesięcy nie mam pracy i nie chcą mnie nawet do sprzątania. Najchętniej przespałabym cały dzień. A tutaj to chociaż poczytam sobie jakie ludzie mają fajne życie, czasem coś doradzę.

Gość gość
po kilku takich akcjach zosatanie wprowadzony skomplikowany system indentyfikacji meldunków szyfrów haseł i wszystko to trzeba będzie zapamiętać:) potem hakerzy na usługach grup przestepczych wam sie włamią do tego systemu i zacznie sie era samodzielnych grup patrolowych z zapasem amunicji na cały dzień dźwiganym na plecach. po c***j wam to potrzebne? nudzi wam sie medrkowanie przed kompem?

Gość gość
bo mnie odpowiada. póki co

Mnie często wkurza ale kafe nie jest dla dla zabicia czasu. Mialem tu być przez weekend ale zostałem. Często idzie sensownie pogadać i się pośmiać.