Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż, inna kobieta i wyjazd szkoleniowy

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robic, jestem zalamana, mój mąż pracuje w pewnej firmie juz 7 lat, 3 miesiace temu, zatrudniła się tam Ona młoda, ladna dziewczyna nazwijmy ją X. Mąż ciagle mowil o niej w domu, jakich to zmian nie wprowadzila do firmy, jaka ona ambitna itd pewnego dnia zapukała do naszych drzwi i poprosiła Pawła, gdyż chciała by podpisał jej jakieś dokumenty, widzialam jak patrzy na niego, a mnie zmierzyla od góry do dołu. Rozmawialam z mezem a On stwierdzil ze jestem szalona, ze bardzo ją lubi ale nic ich nie łączy. 2dni temu dowiedzialam sie od Niego ze wyjezdza na 3 dni na szkolenia na drugi koniec Polski a w jego grupie szkoleniowej jest oczywiscie Ona, prosilam by odmowil ale stwierdzil ze nie moze. Dowiedzialam sie od znajomej która z nim pracuje że faktycznie szkolenie jest przymusowe a ja nie wiem co robic:( dziewczyny doradzcie, bedzie tam Ona, impreza, wódka, i wspólny hotel:( co mogę zrobić

Gość gość
juz Cie pewnie zdradzil. Kopnij w d**e.

Gość gość
oj trudna sytuacja nie możesz jechać z nim

Gość gość
niestety pracuję:( nie wiem co mogę zrobic:(

Gość gość
weź wolne przecież małżeństwo ważniejsze

Gość gość
nie mogę wziąć wolnego, u mnie w pracy, wolne dostajemy wtedy kiedy da je szefostwo:( pytalam juz i nie dostalam pozwolenia.

Gość gość
powiedz mężowi że jak cię zdradzi utniesz mu klejnoty a na szkoleniu będzie twoja znajoma i wszystko ci opowie weź jeszcze nóż i mu go pokaż może się przestraszy

Gość gość
znajomej nie bedzie na tym szkoleniu, bo to szkolenie dla handlowcow a ona jest sekretarka:( nie wiem co moglabym zrobic, straszne jest to ze mu nie ufam

Gość gość
ale powiedz że to inna znajoma której on nie zna

Gość gość
Jedyne, co możesz zrobić, to popracować nad sobą, pewnością siebie i samooceną. Jak facet będzie chciał zdradzić, to i tak to zrobi prędzej czy później. Skoro się tak obawiasz, najwyraźniej masz powody i kompleksy, więc bierz się za siebie.

Gość gość
pewnego dnia zapukała do naszych drzwi i poprosiła Pawła, gdyż chciała by podpisał jej jakieś dokumenty, widzialam jak patrzy na niego, a mnie zmierzyla od góry do dołu. x Trzeba było przegnać lafiryndę. Dokumenty twój mąż podpisałby w pracy, a nie w domu mu ściera tyłek zawraca.

Gość gość
gość dziś Rozmawialam z mezem a On stwierdzil ze jestem szalona, ze bardzo ją lubi ale nic ich nie łączy. xx I tak oto pięknie zwróciłaś jego uwagę na nią. Brawo. Połowę roboty już za nią wykonałaś, teraz siłą rzeczy Twój mąż będzie się jej uważniej przyglądał. Naprawdę, kobiety, dlaczego nie myślicie co robicie i same strzelacie sobie w stopę?

Gość gość
Zapukała ty otworzyłaś, zobaczyłaś ją i trzeba było z grubej rury do niej - wypierttalaj dziffko! a nie zdzira jeszcze ciebie mierzy wzrokiem w twoim własnym domu. Ja bym ją zmierzyła to by jej się słabo zrobiło.

Gość gość
niestety to prawda, mam kompleksy, przytylam po ciąży zrzucam te kg ale zostalo 10 kg, mąż specjalnie na wyjazd kupił dziś nowe buty i koszule, nigdy tak nie dbal o siebie:( Powiedzialam ze sobie jej nie zycze w domu na co maz "w porządku wszystkie sprawy bedziemy zalatwiac w pracy"

Gość gość
Sluchaj, faceci sa jak zwierzaki. :-) Im krocej chcesz go trzymac, tym bardziej bedzie sie wyrywal. Lepiej go spusc "ze smyczy"... Powiedz mu, ze wlasciwie fajnie ze ta delegacja wypadla, bo masz zalegle wyjscie z kolezanka lub kolezankami. Gdzie wychodzicie? Jeszcze nie wiecie, moze kino albo restauracja, potem jakis drink... no zeby poplotkowac oczywiscie. Nie wymyslaj, tylko ZROB TO. Podzwon po starych kolezankach i umow sie z kims. Na pewno po ciazy, masz zaleglosci. W miedzy czasie tez kup sobie nowa sukienke na to wyjscie, moze pojdz do fryzjera. Mam nadzieje, ze te przygotowania Cie tak zajma, ze przestaniesz myslec o tej nadchodzacej delegacji meza. Spodziewany efekt jest taki, ze twoj maz bedzie myslal na tej delegacji co porabiasz w tej chwili, czy naprawde dla wyjscia z kolezanka kupilas nowa sukienke. Bedzie dzwonil co 2godziny zeby sprawdzic co u Ciebie. A jesli sie nie uda i Cie zdradzi? To znaczy, ze i tak juz mu na Tobie nie zalezalo. Spojrzysz na to z perspektywy pewniejszej siebie kobiety, ktora pomoga wzmocnic nowy styl i znajomi.

Gość gość
Zdradza a te glupie babska wierza nnaiwnie smiac mi sie chce.

Gość gość
powiedz mi jedno - naprawdę twój mąż to taki ogier ze zawrócił młodej, ładnej lasce w głowie? jest prezesem? śpicie na forsie? jesteś pewna ze laska która jest tak atrakcyjna będzie ostrzyc żeby na twojego dzieciatego, żonatego i przepierdzianego męża? wybacz dosadność ale młode łaski szukają wolnych facetów z perspektywami a nie takich z zobowiązaniami. a nie ma nic bardziej żenującego dla młodej dziewczyny niż podtatusiały facet zerwany ze smyczy na służbowym wyjeździe. twój mąż jest atrakcyjny tylko dla ciebie wiec spij spokojnie, żadna młódka na niego nie czycha.

Gość gość
11:54 Ale myśli, bo wszystko rozbija się o emocje, jakie jest w stanie wywołać w facecie kobieta. Impuls, i cała reszta przestaje się liczyć.

Gość gość
12:04 widocznie były kiepskie ;)

Gość gość
Nie wszyscy ludzie zdradzają. Na tym forum ciągle ktoś komuś zarzuca zdradę. Bez sensu. Nie macie zasad moralnych? Bywam zazdrosna o męża, ale czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :) Ja jestem wierna i tyle.

Gość gość
Musi, musi bo to w naszej naturze

Gość gość
U Martyny pomaga z pewnoscia fakt, ze oboje sa nawiedzeni, a maz nie zdradza ze strachu, ze pojdzie do piekla.