Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałem 152 kosza od dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Masakra ja chyba nigdy nie znajdę dziewczyny :(

Gość gość
Lepiej zastanów się, co robisz źle.

Gość gość
Wszystkie mnie odrzucają bo nie jestem dla nich przystojny

Gość gość
19:18 Nakładasz typowo męski punkt widzenia na kobiety. To faceci oceniają głównie po wyglądzie, kobieta ocenia całokształt. Niekoniecznie musisz być w jej typie, by się jej spodobać, tu dochodzą jeszcze kwestie charakteru i autoprezentacji.

Gość gość
Bo jesteś paskudny. Będziesz sam przez całe życie i musisz sie z tym pogodzić.

Gość gość
gość dziś Kompletnie bzdury wypisujesz to kobiety oceniają mężczyznę po wyglądzie reszta ich nie interesuje :)

Gość gość
gość dziś Mężczyźna ocenia całokształt kobieta po wyglądzie takie są fakty

Gość gość
19:25 W o wiele mniejszym stopniu niż faceci kobiety, w dodatku schodzi to na drugi plan. Na pierwszym są emocje, jakie facet potrafi w kobiecie wywołać.

Gość gość
gość dziś Nie jesteś w jej typie zapomnij o związku

Gość gość
19:26 Tak sobie tłumaczycie porażki i unikacie pracy nad swoimi charakterami? Pięknie :)

Gość gość
gość dziś Nie jesteś w jej typie zapomnij o związku xx Tkwiąc w tak fatalnym błędzie nie dziw, że wieczne przegrywy z was

Gość gość
Dokładnie :D miernoty j****e. Lepiej płakać jakie kobiety są złe niż cos ze sobą zrobić :D

Gość gość
gość dziś Co do mojego charakteru to nie miały zastrzeżen to była moja mocna strona i co każda mnie olała bo nie byłem przystojny.

Gość gość
Kobiety w większym stopniu patrzą na wygląd niż mężczyźni mało tego na 1 miejscu jest dla nich wygląd. Reszta ich nie obchodzi dlatego nie warto się produkować.

Gość gość
gość dziś Tak jest prawda dla was się liczy tylko wyłącznie wygląd nic tego nie zmieni nawet najlepszy charakter.

Gość gość
19:36 Poważnie? :D powodzenia w życiu

Gość gość
Wiele razy o tym się przekonałem jak pisałem z pannami były wrecz mną zachwycone a po wysłaniu fotki zerwały kontakt to pokazuje jak dla was wygląd jest ważny.

Gość gość
gość dziś Tak bo kobiety są wzrokowcami i chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem :)

Gość gość
gość dziś Tak? zobacz to jak się łączą w pary skala od 1 do 10 https://rationalmale.files.wordpress.com/2016 /02/hypergamy-in-a-pic.jpg xx Oho, przegryw daje się manipulować i wciskać w 'systemowe' ramki, tak? Akurat wyjątków znam od licha i trochę, a nawet sam nim jestem. Chłopie, dobrze Ci radzę, przestań szukać usprawiedliwienia w wyglądzie. Pozdro.

Gość gość
gość dziś Nie szukam tylko taka jest prawda dla kobiet liczy się głównie fajny wygląd.

Gość gość
Nigdy nie wierzcie w bajki że dla kobiet liczy się charakter bo się przejedzie na tym dla nich liczy się tylko wygląd i nic więcej.

Gość gość
To troll od modeli. Możecie mu pisać cokolwiek, a on nadal swoje. Na reddit'cie takich jak on jest pełno. Nawet część z nich nawet deklarowała, że popełni samobójstwo bo każda go odrzuca tylko ze względu na wygląd. Tutejsze trolle tylko kopiują zagraniczne metody.

Gość gość
A ty jesteś paskudny wiec nigdy nie będziesz miał kobiety :D i możesz juz skończyć p******ic

Gość gość
gość dziś Pokaż swoją fotke!!

Gość gość
Nie jestem żadnym trollem! Nic nie kopiuje bo nawet nie wiedziałem że na reddit też tak narzekają na kobiety które lecą na wygląd :)

Gość gość
A co ja mam myśleć o kobietach które Cię odrzucają już za sam wygląd? Że patrzą na charakter :D

Gość gość
gość dziś Jest jeszcze coś takiego, jak aura i postawa. Jak się już z góry skreśliłeś sam, to i wszystkie będą Cię skreślać, tak to działa.

Gość gość
Chyba sobie dam siana z kobietami do końca życia bo to nie ma sensu ja dla nich się liczy tylko wygląd :(