Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysypka

Polecane posty

Gość gość

Mój dziewieciomiesieczny syn ma wysypke na rączkach. Jeśli ktoś miał styczność ze słomą to wie jak to wygląda. Jakby go coś pokuło. Wróciłam do podstaw kaszka zupka mleko. I już tak trzeci dzień. Jadł juz chleb parówki serki szyneczke. Macie jakieś pomysły jak sprawdzić od czego? Dzwoniłam do położnej powiedziała ze nie musze biec do lekarza skoro mu wysypka nie dokucza.

Gość gość
Daj mu wapno. A masz jakiś np clemastinum ? Może to pokrzywka ? Moja córka miała ostatnio. Oprócz babli miała takie ślady jakby się podrapala . Ale to reakcja na lek była. Zmienialas ostatnio może proszek do prania ? Kupilas jakaś kołdrę z pierza etc ?

Gość gość
Dawałam calcium dla dzieci truskawkowe przepisane od pani doktor przy pierwszym przeziębieniu. Nic nie zmieniałam. Także jedyne co to jedzenie. Brakuje mi już pomysłów od czego.

Gość gość
Wstaw zdjęcie rączki.

Gość gość
Wstawiłabym ale nie umiem tu wstawic zdjęć

Gość gość
Oj, biedactwo. Myślę że jak nie swędzi to nie będzie źle. A czym smarujesz?

Gość gość
Oliwka bephaneten krem dla dzieci. Jeszcze na karku ma coś takiego w kształcie kułka dwa na dwa. Jeszcze spróbuje krochmal. Jeśli po odstawieniu wszystkiego jej nie przejdzie do wtorku to jednak pojade do lekarza bo w poniedziałek nie ma naszej pani doktor. Czym jesze moge jej to smarować?

Gość gość
Jak w kształcie kółka to pokrzywka moim zdaniem . czy to jest wypukłe ? Wrzuć fotkę , ale coś go uczulilo na bank. Masz clemastin lub zyrtec ? Zyrtec jest na receptę. Przejdź się do pediatry jak mu to nie zginie. A od kiedy to ma ? Czy konkretnie w tym czasie jadł coś nowego ? Brak jakieś leki ?

Gość gość
Moze to byc proszek do prania, radze zmienic na bialego jelenia. Myj i smaruj narazie tylko w czyms dla skory atopowej polecam Ziaje, tanie kosmetyki Moze to tez byc jakies jedzenie. Dalabym Fenistil. Bez recepty w aptece

Gość gość
Nie brał żadnych lekarstw. Z nowości to tylko chleb. Ale raczej alergia to nie jest bo juz od niedzieli daje mu kaszke mleko i zupki i nic sie z tym nie dzieje wiec obstawiam za pokrzywką. To jest chropowate ale nie wypukłe.

Gość gość
No to Fenistil