Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

31V

Wyjechalam od rodziny i nie czuje ze zyje

Polecane posty

Wyprowadzilam sie mieszkam w wspol lokatorem w londynie nie mam jeszcze skonczonych 18lat ucze sie i dorabiam rodzina mi czasem pomoze ale glupio mi bo mialam leciec tylko na sylwestra po prostu nie chcialam tam wracac ciagle darcia sie i problemy i kary a przeciez zaraz mam 18lat a mialam sie klasc spac o 21 wiec halo. Mieszkam juz tak sama przez 3miesiace i brakuje mi znajomych na nic nie mam czasu bo musze pracowac i nawet nie czuje ze zyje to moj glowny problem nawet jak uprawiam sport nie sprawia mi to radosci gdzie zawsze kochalam biegac czy to przez samotnosc ? Jak mieszkalam w polsce po prostu nie czulam sie dobrze w domu ale mialam swietnych znajomych, jestem teraz taka niezywa nie pamietam kiedy ostatnio sie tak szczerze usmiechnelam, chyba mam depresje haha. Chce wrocic ale co ja powiem rodzica, wystawilam ich chociaz nie dawalam rady bo nawet nie moglam isc do mojego chlopaka na noc jak jeszcze go mialam. Musialam sie wyzalic

Gość gość
Jestes bardzo dzielna. Jak wrocisz to szybko przypomnisz sobie, dlaczego postanowilas usamodzielnic sie. Pojedz tylko na weekend czy swieta, przekonasz sie.