Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ściemnia gra czy jest wszystko w porządku?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Chciałabym poznać zdanie innych osób w mojej sprawie, a mianowicie poznałam chłopaka całkowicie przez przypadek, z nudów i w sposób zupełnie nieplanowany. Otóż złamałam rękę i nogę i leżąc w szpitalu ściągnełam aplikację, przez którą poznałam pana X. Z racji mojego stanu zdrowia nie jestem w stanie się z nim spotkać i raptem mija miesiąc od kiedy się ,,znamy" i od kiedy piszemy. Ale coś mi się zaczęło nie podobać. Wszystko od początku szło w dobrym kierunku, czekanie aż wyzdrowieję aby się spotkać, miłe słowa, oczywiście bez przesady. Ale teraz: a) coraz częściej czekam na odpowiedź b) pisze mi, że się nudzi i jest aktywny ale mi nie odpisuje czasami i sam też nie napisze c) nie pyta jak się czuję mimo, że wie że nie jest ze mną teraz dobrze. Na FB pojawiają mu się nowo dodane kontakty. Mi z kolei pisze, że mogę mu ufać i że czeka tylko na spotkanieno i w skrócie, że nie ma innej niż ja.. wierzyć, nie wierzyć, jak go podejść?

Gość lubiąca pomelo
olej

Gość gość
I oczywiście pomijam kwestię tego, że jest w pracy to nie może pisać, ale wcześniej miał przerwę w pracy i napisał jedno-dwa zdania, a teraz twierdzi, że siedzi w pokoju i się nudzi, ale do mnie nie napisze- dopiero jak ja coś napisze, to on odpisuje, ale rzadko sam ze swojej inicjatywy. Zapytać wprost czy coś się zmieniło między nami? No i powiedzieć o tym, że wiem, bo widzę, że dodał sobie nowe dziewczyny do znajomych, co oznacza, że dalej ,,szuka"? Powiedzieć o tym, czy dać spokój i nie błaźnić się?

Gość gość
Miej te informacje dla siebie jako kartę przetargową na wypadek jakiegoś złego posunięcia. Szkoda, że nie możecie się spotkać, bo mogłabyś mu to na żywo powiedzieć i widziałabyś reakcję. Rozmawiacie ze sobą przez telefon/skype czy tylko piszecie wiadomości? Obstawiam, że jak mu powiesz o tym, to on zaraz wejdzie na fejsa i szybko usunie taką możliwość, albo zablokuje dla Ciebie dostęp poszczególnych okien. Zrób sobie screena ze stanu obecnego tych nowych znajomych i zaglądaj codziennie czy stan się nie powiększa. Potrzymaj sama siebie w niepewności kilka dni- 3-5, do tygodnia i sama oceń czy chcesz się w to dalej bawić. Dla mnie gość siedzi i się nudzi, bo z Tobą może wyczerpał inne tematy, albo wie że jesteś fizycznie unieruchomiona, a on potrzebuje np. pokorzystać i szuka łatwego kąska grzejąc gniazdko w Tobie.

Gość gość
kurcze, prawda.. jak mu to powiem od razu to na pewno zacznie robić wszystko, żebym tylko nie widziała tych znajomych itd. kurcze, że też musiałam się połamać w takim momencie haha :/ będę obserwować jak się sprawy posuwają, screena właśnie zrobiłam i będę czekać. najwyżej do weekendu mu powiem, że sorry ale coś mi tu nie pasuje i że ewidentnie nasza relacja się zmieniła

Gość gość
też milcz i albo zadziała mechanizm ,,króliczek mi ucieka to biegnę go dogonić" albo znajomość sama umrze śmiercią naturalną i wtedy okaże się jak bardzo chciał spotkania i jak bardzo jesteś jego hahah

Gość gość
spytaj wprost czy dalej jest między wami jak było wcześniej