Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ściemnia i gra czy wszystko jest w porządku?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Chciałabym poznać zdanie innych osób w mojej sprawie, a mianowicie poznałam chłopaka całkowicie przez przypadek, z nudów i w sposób zupełnie nieplanowany. Otóż złamałam rękę i nogę i leżąc w szpitalu ściągnełam aplikację, przez którą poznałam pana X. Z racji mojego stanu zdrowia nie jestem w stanie się z nim spotkać i raptem mija miesiąc od kiedy się ,,znamy" i od kiedy piszemy. Ale coś mi się zaczęło nie podobać. Wszystko od początku szło w dobrym kierunku, czekanie aż wyzdrowieję aby się spotkać, miłe słowa, oczywiście bez przesady. Ale teraz: a) coraz częściej czekam na odpowiedź b) pisze mi, że się nudzi i jest aktywny ale mi nie odpisuje czasami i sam też nie napisze c) nie pyta jak się czuję mimo, że wie że nie jest ze mną teraz dobrze. Na FB pojawiają mu się nowo dodane kontakty. Mi z kolei pisze, że mogę mu ufać i że czeka tylko na spotkanieno i w skrócie, że nie ma innej niż ja.. wierzyć, nie wierzyć, jak go podejść?

Gość gość
I oczywiście pomijam kwestię tego, że jest w pracy to nie może pisać, ale wcześniej miał przerwę w pracy i napisał jedno-dwa zdania, a teraz twierdzi, że siedzi w pokoju i się nudzi, ale do mnie nie napisze- dopiero jak ja coś napisze, to on odpisuje, ale rzadko sam ze swojej inicjatywy. Zapytać wprost czy coś się zmieniło między nami? No i powiedzieć o tym, że wiem, bo widzę, że dodał sobie nowe dziewczyny do znajomych, co oznacza, że dalej ,,szuka"? Powiedzieć o tym, czy dać spokój i nie błaźnić się?

Gość gość
Znudziłaś się mu, bo nie możesz wyjść z domu, a on potrzebuje pociupciać i ocenić, czy fajna z Ciebie laska czy nie. Nie może tego zrobić, to w międzyczasie szuka innej. Jak znajdzie to Ciebie odrzuci. Teraz już namacalnie czujesz to oddalanie się potencjalne od siebie, mniej ma czasu, bo szuka i pisze z innymi. Już nie jesteś sama w jego kręgach, musi odpisać kilku dziewczynom na wiadomości, więc opóźnienie w ich wysyłce trwa.

Gość gość
szuak innej