Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arediusz

Biura notarialne

Polecane posty

Gość Arediusz

Jakie biura notarialne, które będą się charakteryzować rzetelnością i solidnością możecie polecic? Współpracowaliście może kiedyś z jakimś?

Gość gość
Ja korzystałem z biuro notarialnego www.katowicenotariusz-zapart.pl w Katowicach. Po śmierci małżonki trzeba było notarialne przepisać mieszkanie na dzieci i takie sprawy załatwiliśmy w tym biurze notarialnym.

Gość gość
Warto zgłosić się do www.sosnowiecnotariusz.pl. Byłam bardzo zadowolona z obsługi, szybkości załatwienia sprawy i niewielkich kosztów. Fachowa pomoc, wytłumaczenie wszelkich niejasności związanych z problemem, nie szczędzono mi również poświęconego czasu.

Gość gość
W Szczecinie polecam także www.notariusz-grzybowska.pl. Zostałam obsłużona profesjonalnie i bardzo życzliwie. Byłam bardzo zadowolona z obsługi, szybkości załatwienia sprawy i niewielkich kosztów

Gość gość
W Sosnowcu polecam Panią Joannę Heliosz z www.notariuszsosnowiec.com.pl. To bardzo kompetentna, a zarazem niezwykle życzliwa osoba. Sprawy załatwiane są niemal od ręki. Koszt usług przystępny.

Gość gość
Polecam w Łodzi www.notariuszwlodzi.pl. Są niedrodzy, potrafią szybko załatwić każdą sprawę i podchodzą po ludzku do każdego.

Gość gość
Korzystałam już kilkakrotnie z usług www.notariuszsosnowiec.com.pl i byłam bardzo zadowolona. Sprawy załatwiane są niemal od ręki. Koszt usług przystępny.

Gość elwira

Z wyjątkową życzliwością i jednocześnie profesjonalną obsługą spotkałam się w biurze u notariusza z   www.sosnowiecnotariusz.pl. Miałam do załatwienia sprawy dotyczące rozdzielności majątkowej i nieco trudniejsze sprawy dziedziczenia. Oprócz pozytywnego załatwienia spraw, uzyskałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Polecam.