Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzenie zespolu . Jestem dobrej myśli

Polecane posty

Gość gość
Zrobiło mały manewr na bok tzn miało siłę w mięśniach ,to nie ja pisałam o głowie ,to pediatra w szpitalu mi sugerowala,że nie ciągnie głowy że sobą,że nie próbuje gdy ciągnęła go za rączki. Ok wejdę na ten zakątek . Macie rację . Proszę o modlitwę. Zostawię potem maila,kto będzie chciał ten się odezwie co było dalej. Dziękuje za serdeczne wpisy .

Gość gość
Jakie rzeczy wmawiam sobie,których nie ma?

Gość gość
Z tym przekręceniem na bok to moim zdaniem złudzenie. Ale co do trzymania głowy - moje dziecko urodziło sie 10/10, po prostu zdrowy jak koń - i wiecie co? Trzymał główkę bardzo, ale to bardzo wcześnie. Naprawdę, nie przechwalam sie, sama byłam zdziwiona, ze jest taki silny i podnosi tak ładnie głowe.

Gość gość
Słuchajcie, ale czasem nawet zdrowemu dziecku wypada język, przeciez nie ma zębów. Moje dziecko nie ma odchyleń, a mielił sobie językiem, co niektórzy uważają za znak, ze dziecko jest upośledzone. Cóż no autorka wiadomo, ze czepia sie czegokolwiek, bo wierzy, ze dziecko jest zdrowe.

Gość gość
Autorko czy ja dobrze myślę, ze ty jesteś z Gniezna? Jeśli tak, to potwierdź, bo sąsiadka mojej mamy jest pielęgniarką na chirurgii w tym szpitalu i gdy będę w niedzielę u mamy, to mogłabym ją podpytać czy lekarze wiedzą na 100% i nie chcieli cię martwić, czy faktycznie mają tylko podejrzenia. Wiem, chirurgia to nie ginekologia, ale w szpitalu niosą się wieści z oddziału na oddział, więc ona na bank o tym wie.

Gość gość
Nie. To nie Gniezno

Gość gość
To szkoda, bo myślałam, ze będę miała dla ciebie jakieś info.

Gość gość
Każdy z nas jest inny. Autorka przechodzi przez swój dramat pisząc na kafe. Ktoś inny może by płakał czy się modlił. Dlaczego próbuje Cię wymusić na dziewczynie takie zachowania, jakie wam wydają się właściwe? Dla niej dobre jest pisanie na forum, nic w tym złego czy dziwnego. Żyjcie i dajcie żyć. Ja wam się nie podoba, to nie wchodzcie. Proste?

Gość gość
Nie, nie proste. A teraz idź w pissdu

Gość gość
11:34 ale to moze równie dobrze ujęcie akurat złapało jak otwierała buzie? Autorko koniecznie zapytaj położnej o ta żółtaczkę.

Gość gość
Weszłam na tamten temat, bo widze, ze "przepchnął" i tak czytam, ze ta mała Sie pięknie uśmiecha??:O parodniowe dziecko i uśmiech? Cos autorka sobie juz za bardzo Wkręca.

Gość gość
Dokładnie, wkręca sobie więcej niż realnie to jest możliwe. No, ale psycha płata różne figle, gdy człowiek sfiksuje na jakims punkcie. I nie piszę tego złośliwie

Gość gość
Uśmiech był przez sen ,zamknięte oczy miała i buzia jej się uśmiechała.

Gość gość
dziecko się uśmiecha jak sika, uśmiech w tym wieku nie jest reakcja na cos jej świadoma, to odr***** przekręcanie na bok czy odpychanie nóżką to nie w tym wieku i jak by silne dziecko nie było

Gość gość
11:38 Lecz się

Gość gość
Autorko, dziewczyny maja racje, jestes infantylna, powtarzasz sie. Ja rozumiem ze sie martwisz, ale Ty jestes dorosla 35letnia kobieta a piszesz jak nastka. Ogarnij sie, zrob te badania i poczekaj na wyniki. Sama widzisz ile skrajnych opinii dostalas na kafe.

Gość gość
Injeszcze z uporem maniaka przedstawiasz tu " umiejetnosci" dziecka ktore dyskwalifikuja zd. Co Ci to da? Wpadniesz w paranoje, daj tej malej zyc a nie obczajasz ja wzdluz i wszerz. Znowu 5 osob Ci napisze ze dziecko zdrowe a nastepne 5, ze ma zd. Ty jestes powazna? Temat naprawde brzmi jak prowokacja przez Twoje chaotyczne, infantylne wywody. Wiarygodnosci dodaja tylko foty ktore wstawiasz. Swoja droga musisz byc serio zdesperowana i odwazna, pokazujac dziecko anonimowym ludziom..

Gość gość
Moim zdaniem z tą małą jest coś nie tak. Chyba, że jest taka brzydka.

Gość gość
A Jarocin ? Jeśli tak to ja mogę pomóc

Gość gość
Autorko śledzę od początku twój temat i kibicuję.niunia bardzo szybko się zmienia i na pewno okaże się że wszystko jest w porządku,trzymam kciuki. Co do uśmiechu,przecież takie maleńkie dzieci uśmiechają się tylko nieświadomie więc dajcie spokój z tym czepianiem się o wszystko... Zdecydowałaś już jakie imię córcia dostanie?

Gość gość
Realna pomocą byłoby tylko przyspieszenie terminu badan.

Gość gość
Noworodek nie ma odruchu przekrecania sie na boki. Ten temat to prowo.

Gość gość
A nie da się tych badań zrobić szybciej przecież ma iść prywatnie , nie wydaje mi się żeby dużo osób robiło takie badania

Gość gość
Patrzę że kariotyp robią e kilku miejscach w Poznaniu, wszędzie dzwoniłas autorko? 2 tygodnie później czeka się chyba na wynik

Gość gość
Po takim żałosnym prowo widać, że większość kafeterianek to naiwne idiotki.

Gość gość
Dokładnie, kretynki w stopniu zaawansowanych, prowo wali od początku, ale nie, doradzają.Myślcie samodzielnie, która dorosła 35 letnia kobieta obwalałby taki cyrk i pisała infantylnie jak 15 i sam ciągnęła wątek dalej?Jeszcze pisze ciągle to samo, puknijcie się w te puste baniaki.

Gość gość
Ja uważam że to dziecko to jest dzieciak jakiejś siostry ,brata czy kogoś bliskiego autorki ,ma ona możliwość robienia dziecku zdjęć ale historię sobie "dorobiła" i szaleje... a myślę tak dlatego że jakoś nie chce mi się wierzyć że ,nawet jeśli był to mały szpital, nie wykonali dziecku badań ...bo mały szpital po prostu wyslalby próbki krwi do odpowiedniej instytucji i zrobił wiecej badań przed wypuszczeniem pacjenta do domu.przecież przy zd wystepuje tyle różnych wad rozwojowym że strach bez tych badań wypuścić!

Gość gość
szpitale położnicze nie robią takich badań, i tylko w zagrożeniu życia wysyłają do innego szpitala

Gość gość
Dokładnie. Moja znajoma jest neonatologiem, pracuje w szpitalu i twierdzi, że każde dziecko z najmniejszym podejrzeniem choroby przewlekłej jest diagnozowane jeszcze w szpitalu. Jak nie mają sprzętu - odsyłają do innego szpitala. To jest noworodek. Przy ZD może wystąpić wiele dodatkowych wad zagrażających życiu dziecka. Poza tym podobno wcześniak, podobno z obniżonym napięciem mięśniowym i podobno przekręca się na boki??? Jest to tak obrzydliwe prowo, że powinno znaleźć swój finał w sądzie - w sposób perfidny wykorzystano wizerunek czyjegoś dziecka.