Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za 9 i pół godziny mam randkę z laską 14 lat starszą

Polecane posty

Gość gość
gerontofilia modna w tych czasach :)

Gość gość
No i juz po randce:( przyszla kompletnie pijana a w knajpie gdzie jak wiadomo sie nie pali wyciagnela skreconego papierosa i zapalila.Miala na dodatek przy sobie wino juz napoczete,takie zwykle za 5zl i powiedziala ze musi je przelac do mniejszych buteleczek po syropach na kaszel ktore ma z sobą po to by nikt w knajpie sie nie doczepil,a tak jak cos to pije syrop na kaszel. Miala przy sobie ze 20pusrtch buteleczek

Gość gość
Pewnie was to nie interesuje, ale jestem. Wróciłem. Obawiałem się krępującej ciszy i gadania o pogodzie - niepotrzebnie.Nawijaliśmy jak katarynki, głównie o życiu i swoich odczuciach, obrzucaliśmy się też chwilkę przemyśleniami o polityce, a także wspomniałem o kafeterii - zna. Jeśli chodzi o wygląd - nie wchodziłem na ten temat, ale raczej jest moją rówieśniczką lub blisko - tylko celowo się postarza, z jakiegoś powodu. Wracaliśmy tą samą taksówką (ze 20 zł zostało złotówie - o ile jej reszty nie wydał) i wysiadając wcześniej buziaka na drogę. Napisała też, że już jest w domu, dołączając buziaczki (chceta screena?). I tu jawi się problem. Myślę, wręcz pewny jestem, że bardzo chciałaby stabilności i tylko nie wie, gdzie ją znaleźć. :O. Drugi problem jest taki, że przecież chciałem tego samego. :O Rozmawialiśmy o tym przez telefon. :O Ale już nie chcę, widząc zdrową na umyśle kobiete stwierdzam, żę wolę wikłać się w toksycze związaki. Takie, które od samego początku skazane są na porażkę i dostarczają niezdrowych emocji.:O No. Jesteśmy umówieni w piątek i wtedy przedstawię jej swoje zj****ie, a także pożegnam. A może sama się pożegna, jeśli trafi na ten temat. :-) Wszystko wcześniej - to nie ja. :D