Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny potrzebuje rady odnośnie bluzki. Zdjęcie

Polecane posty

Gość gość

Dostałam bluzkę jak na zdjęciu, fajnie leży ale z modą jestem do tyłu. Otóż bluzka jest z tyłu dłuższa a z przodu troszkę poniżej pępka i pytanie czy to tak ma być? Czy to bluzka do spodni z wysokim stanem czy poprostu jest za mała? Tak stwierdził mój mąż jak ją zobaczył. Proszę o radę bo sama nie wiem. https://zapodaj.net/ce70370d6421b.jpg.html

Gość gość
Chyba taka ma być.

Gość gość
Dziękuję, czyli jak ubiorę spodnie z wysokim stanem to nie zrobię z siebie idiotki? Kurczę trochę się zaniedbałam po dzieciakach. Nawet nie wiem co z czym łączyć. Z modą zatrzymałam się w 2010roku:-(

Gość gość
No są takie bluzki ale może też być że jest za mała. Daj zdjęcie w bluzce.

Gość gość
Jeśli jest ledwo za pępek, jest za mała. Tył nie jest jakoś mocniej dłuższy, więc bluzka jest po prostu za krótka.

Gość gość
Nie ma mi kto zrobić zdjęcia w bluzce a przy lustrze mam w tej chwili słabą żarówkę to nie wyjdzie. Ta bluzka ma rozm. L. Ja mam jeszcze pociażowy brzuch i w niej fajnie to się ukrywa ale jak pisałam ze spodniami z wysokim stanem. Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcie. Jeszcze mam pytanie odnośnie legginsów. Czy takie imitujące jeansy tzn nie jegginsy tylko takie jakby z nadrukiem to można nosić do zwykłych bluzek czy raczej tylko do tuniki?

Gość gość
Legginsy to do tunik a nie do krótkich bluzek bo nie wygląda to dobrze.

Gość gość
Dziękuję 🌼

Gość gość
Bluzki z przodu krotsze z tylu dluzsze takie maja byc- nie sa za male. Juz od jakiegos czasu jest taki trend. Czesto nosi sie je do spodni z wysokim stanem i czasem widze ze jeszcze dodatkowo ten przod wkladaja w spodnie a z tylu bluzka jest wypuszczona. Taki look po prostu :) Wyglada to nawet fajnie ale na kims szczuplym. Jesli masz pociazowy brzuch, to po prosto nie wpychaj przodu w spodnie i tez bedzie ok :)

Gość gość
Dziękuję:-)