Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam beke z idiotek które prowadza blog o byciu matka albo blog ojciec hahaha

Polecane posty

Gość gość

co za zjeby i jeszcze swoje mordy pokazuja z danymi osobowymi i pisza te swoje madrosci z dóóópy

Gość gość
ci ludzie traktuja swoje dzieci jak zwierzęta, jakby przygotowywali je do sprzedaży lub pokazu w cyrku

Gość gość
Hmmm ja też nie ogarniam, po co opisywać swoje niby ekscytujące życie w sieci i po co to czytać, ale rozumiem że kasa musi się zgadzać.

Gość gość
haha zgadzam się z wami! co druga już chce być gwiazdką haha, najlepsze na insta są, jedna mądrzejsza od drugiej, a tylko miej inne zdanie, to bój się Boga! :D

Gość gość
Hahaha, jest taki blog prowadzony przez matkę jednego 3 miesięcznego dziecka i z uporem maniaka czyta te porady moja sąsiadka matka czwórki dzieci;-)

Gość gość
Bo te pisdy nie maja żadnych zainteresowań, żadnych pasji. Największe ich osiągniecie jest takie ze jakiś prymityw zlał im sie do pisdy

Gość gość
też nie rozumiem tego.... ale one biorą przykład z celebrytów... oni też utalentowani w każdej dziedzinie. Piszą książki, gotują, projektują, sami znawcy...

Gość gość
Matki z czasów PRL-u w porównaniu do dzisiejszych matek to były kobiety z klasą. Dzisiaj matki to są jak duże dzieci. Dlatego właśnie ja nie mam konta na żadnym fejsie czy insta, bo to wszystko jest zwyczajnie żenadą. Nawet facetom odwala. Potem włączam telewizor i siedzi jakaś Małgorzata Rozenek która przeprowadza wywiad z jakimś ważnym panem. A dlaczego on jest ważny ? A bo pakował na siłce, wystroił w modne ciuchy i jest modnym tatą i w związku z tym ma ileś tam polubień na portalu społecznościowym. To w jakim świecie teraz przyszło nam żyć to jest po prostu jakiś cyrk. Cyrk niby dorosłych ludzi, a tak głupich, że nie wiadomo czy sie śmiać czy zapłakać nad tym wszystkim. I jeden drugiego naśladuje w tej głupocie.

Gość gość
pytanie kto te książki kupuje? chyba nikt normalny.

Gość gość
dziś True.

Gość gość
takie czasy durne. kiedys ktos znany to byl ktos - dobry sportowiec, aktor, poeta. Dzisiaj slawnym sie jest za pokazanie dopy w necie badz tv. szczyt spelnienia to dla mlodych matek popylanie z modnym wozkiem a w drugiej rece kawka z kawiarni stylizowanej na zachodnia typu starbucks, itd.

Gość gość
gość dziś w sedno