Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło sie wam kiedyś coś wyniesć ze sklepu i nie oddałyście

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyło się wam tak? W sobote była z corką (9 lat) w sklepie i w domu okazało się żę zapakowała do wózka drogkie i markowe kosmetyki nivea, wody po goleniu, pianki, dezosdoranty ale bylo mi wstyd i nie wrocilam juz, zreszta i tak rzadko robie tam zakupy

Gość gość
Durniejszego prowo nie dasz rady wymyślić? :O

Gość gość
Tak, zdarzyło mi się kraść. Ale w przeciwieństwie do Ciebie nie zrzucam winy na dziecko ;)

Gość gość
Wyobraź sobie, że nigdy. Natomiast zdarzyło mi się wrócić do sklepu, bo czegoś nie było na paralotnie, czyli mi nie policzono

Gość gość
Ale to nie była wina moja, córk po prostu zagapiła się i zgarnęła pod kocyk te rzeczy, nie winie jej.

Gość gość
Ja to robię nagminnie, za każdym razem potem mam wyrzuty sumienie i obiecuję sobie, że więcej tak nie zrobię a jak jestem w sklepie to nie mogę się powstrzymać:(. Może to być nawet jakaś głupia pomadka:(

Gość gość
9 lat, jaki kocyk?

Gość gość
Wziełam ze soba wózek i był kocyk w nim, taki wózek na zakupy

Gość gość
Raz na rynku pani mi oddała resztę tyle ile jej dałam pieniędzy ale szybko się zorientowałam i oddałam kasę. Drugi raz w Pepco ekspedientka nie wbiła mi gry planszowej ale byłam już w tramwaju jak się zorientowałam, więc było już za późno, żeby się wracać.

Gość gość
Drogie i markowe kosmetyki Nivea mnie rozwaliły:D

Gość gość
W 1992 roku jako 17 latka pojechałam na wycieczkę ze szkoły plastycznej do Paryża. W sklepie dziewczyny kradły staniki i też się skusiłam. Nigdy więcej niczego nie wyniosłam ze sklepu. A tamtego zdarzenia wstydzę się do dziś.

Gość gość
Zdarza mi się tak robić ale jak jestem gdzieś przejazdem lub w mieście w którym rzadko bywam, nigdy u siebie.

Gość gość
Zgrzewke wody raz zaj/eba/lam, przypadkiem. Nie wrocilam sie

Gość gość
Czasem jak coś jest na sztuki to biore więcej a mówię, że jest mniej. Np bułki, biorę 11 a mówię, że jest 10, jak się nie uda to udaje głupią, że sie pomyliłam.

Gość gość
Kupowaliśmy drogie podkłady pod panele, 15 paczek, w nomi. (Kupowaliśmy też panele-mamy pół dostawczaka) mąż podał kasjerce 1 opakowanie podkładów mówiąc 15. Podczas płacenia coś nam porządnie nie pasowało i przed sklepem zorientowaliśmy się że pani policzyła tylko 1 paczkę a to to cholera 600zł różnicy. Mąż poleciał do tej kasjerki z paragonem i zanim cokolwiek powiedział to ona z mordą żeby do kolejki poszedł:o mąż wyszedł ze sklepu. Zdenerwowała go.

Gość gość
Napadanie na ludzi czy włamywanie się do domów to jest coś bardzo złego ale wyniesienie czegoś ze sklepu to nie uznaję takiego czynu za coś złego. Najczęściej mi się zdarza wynosić kosmetyki, jakieś co mi nie są bardzo potrzebne i szkoda mi pieniędzy ale chce mieć.

Gość gość
Sami ZLODZIEJE wypowadaja sie w tym watku :(((