Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jemu chodzi tylko o seks? młodszy chłopak

Polecane posty

Gość gość

Witam. Poznałam jakiś miesiac temu faceta przez internet. Nie wierzyłam że moze być mną na serio zainteresowany bo dzieliło nas 7 lat i to na moją niekorzyść, ale on mnie adorował i zapewniał że dla niego to nie problem, że szuka stałęgo związku bo wiele razy został zraniony. Zapewniał mnie że nie chodzi mu tylko o seks a o ułożenie sobie życia. Coś niepokoi mnie jednak w jego zachowaniu. Mam wrażenie że on zbytnio nalega na to żebyśmy poszli do niego, zebym tam została, pod pretekstem spędzenia wspólnie czasu, i że on niby wolno się angażuje i potrzebuje większej bliskości. Powiedziałam mu, że ja potrzebuje go lepiej poznać to się złości na mnie, że za rzadko się spotykamy, że on potrzebuje większych bodźców i dopiero wtedy będzie wiedział czy będzie z tego coś poważnego. Owszem widujemy się często, on bardzo dużo do mnie pisze, ale mam wrażenie że odkąd powiedziałam mu że mi na nim zależy i chyba zrozumiał że ma mnie w garści, coś się zmieniło. Przestało mu zależeć, już o tym nie mówi, robi fochy, potrafi się nie odzywać kilka dni a póżniej gdy ja też się nie odzywam, zwalać winę na mnie że milczę. Zarzuca mi wtedy rzadkie spotykanie się i brak bliskości. Chciałabym go lepiej poznać zanim zdecyduje się na seks, bo boję się zranienia. Nie wiem czy to jego niedojrzałość bo ma tylko 23 lata, a ja już prawie 30, nie jest tu problemem. Próbowałam z nim rozmawiać, ale zacina się w sobie i zaprzecza jakoby chodziło mu o jedno, czy powinnam przerwać tę znajomość?

Gość gość
Przeciez w porownaniu do ciebie to jeszcze dzieciak. Czulabym sie jak pedofilka z tak mlodym chlopakiem.

Gość gość
Oczywiście, że zakończ tę znajomość. Młode pokolenie jest wybitnie niedojrzałe i egocentryczne, i to właśnie prezentuje Twój ''partner''. Nie ułożysz sobie z nim życia, nie będziesz szczęśliwa z kims takim.

Gość gość
No raczej mu chodzi o seks

Gość gość
nie zakochal sie a po seksie oszaaleje na twoim pukcie

Gość gość
.....miał być sex- dobry sex, i szacunek. Jedno bez drugiego nie ma bycia. A tu tylko sex- z zaznaczeniem na dobry:) i to wszystko. Zawiodłam się!

Gość gość
Starsze Kobiety służą tylko do nauki ru/cha/nia. Deal with it!

Gość gość
naprawdę nie wiem co sądzić o tym wszystkim

Gość gość
Zdystansuj się i obserwuj bieg wydarzeń ;) A dobry seks nie jest zły, w sumie się nie znacie, więc możesz się ewentualnie zabawić ;)

Gość gość
ale ja mam wrażenie że tak może być, próbuj się dystansowac a on wtedy obraza się na mnie, nie odzywa i jest nawet tak ze obwinia mnie ze ja się dystansuje. Mowi - co mamy teraz zaczynać wszystko od początku, to dziecinne i niedojrzałe, twoje zachowanie jest takie. on mowi ze potrzebuje bliskości ze mna, ze chce się częściej spotykać i dluzej, ze już nie wystarcza mu to co było, a nawet mu się znudziło

Gość gość
Mi on wygląda na manipulanta, który chce szybko "zaliczyć", ale to ty go znasz, nie my. Przyszłości bym z nim nie wiązała ;)

Gość gość
czytałam ten topik, nie to nie ja ;-) Dużo jest takich topików na kafeterii gdzie facet chce tylko zaliczyć i czaruje, ja ostatnio mam na tym punkcie jakąś fobię ;-)

Gość gość
Nie oszukuj, bo twoj. Twoje IP nie klamie.

Gość gość
Chociaż nie baw się uczuciami faceta...

Gość gość
Pewnie, ze tamten watek to desperatki. Fakty sie zgadzaja i te jej wypociny. Glupio jej, ze znowu analizuje i stad ten nowy watek.

Gość gość
Ale tamten jest były, a ten niedoszły, gdzie tu podobieństwo? o_O

Gość gość
Nie odezwał się wczoraj. Jest mi bardzo zle bez Niego. To nawet za mało powiedziane. Co robić?

Gość gość
Nie chcę Cię martwić ale jemu może chodzić tylko o sex. Uważaj żebyś za jakiś czas nie cierpiała jeszcze bardziej. Może czas to przerwać.

Gość gość
Koleś nie może uwierzyć, że laskę, która już wcześniej dawała przecież du/py, tyle musi urabiać, stąd jego frustrację i fochy. Oczywiście jak cię zer/żnie to powie, że to jednak nie to. Jeśli nie jesteś gotowa na taki scenariusz to skończ z nim od razu.