Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna w kawiarni wygladal jak James Bond :o

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w stolicy( nie polskiej). Wybralam sie wczoraj do kawiarni z internetem z laptopem. Przy stoliku naprzeciw mnie siedzial elegancki mezczyzna ubrany jak milion dolarow, kolo 50 tki. Nigdy nie widzialam tak zadbanego i przystojnego mezczyzny. Gdy akurat siadalam do stolika on akurat zbieral sie do wyjscia Spojrzal wymownie na mnie na mnie. Juz mial wyjsc gdy sie cofnol i powiedzial do kelnerki, ze jeszcze musi zostac. Co chwile na mnie zerkal, ale gdy ja sie na niego spojrzalam spuszczal troche speszony wzrok. Tego dnia sama wygladalam dosc elegancko mialam szary, elegancki plaszcz, czarne skorzane buty na plaskim obcasie, ale reszta zwyczajna: szary sweter, jeansy, lekko umalowana. Tak sie zastanawiam czym sie ten mezczyzna zajmowal i czy na prawde mial chec do mnie zagadac, co chwile na mnie zerkal. Wygladal co bajmniej jak James Bond, elegancki, szlachetne rysy twarzy, troche siwych wlosow. Nawet jakby zagadal czy tak nie wiedzialabym o czym z nim rozmawiac, po toraczej za wysoka polka. Jak myslicie kto to mogl byc? Miel ktos podobna sytuacje? Ps. I nie wymyslilam tego, nie mam az tak bojnej wyobrazni :)

Gość gość
Przepraszam za bledy, ale pisze na telefonie i nie chce wszystkiego od nowa przepisywac.

Gość gość
Ale ktory Jams bo bylo ich 6 -ciu

Gość gość
Chodzi ogolnie o typ mezczyzny a la James Bond. :) Wygladal troche jak mieszanka wszystkich aktorow grajacych Bonda. :)

Gość gość
To musisz tam czesciej chodzic moze go jeszcze spotkasz

Gość gość
No, pewnie tak, ale to czy tak za wysoka polka jak dla mnie. ;)

Gość gość
Miałem, też tak zerkałem na kobietę lecz bałem się podejść. Jak wychodziłem to chciałem zapłacić przy barze za jej rachunek i w zamian kelnerka zamiast rachunku dała by jej karteczkę z krótkim liscikiem i numerem tel... lecz uznałem to za bardziej idiotyczny pomysł niż odpuszczenie i wyjscie, więc po prostu wyszedłem :(

Gość gość
12.34 Czemu? to romantyczne. Ja bym sie ucieszyla gdyby ktos cos takiego dla mnie zrobil. :)