Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przetrwać te choroby

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Piszę żeby się troszkę wygadać. Mam roczne dziecko i pierwszy raz jest chore . Wlaśnie wyleczyliśmy zapalenie oskrzeli był antybiotyk i inhalacje z berodualu. Był tydzień w miarę zdrowy a teraz przyplątała się jakaś mega wirusówka. Zatkany nos, katar i temperatura. Dziecko marudne i ma mały apetyt( do tej pory był głodomorem). Ja nie śpię 3 noc, mąż oczywiście poszedl spać do innego pokoju bo księciunio musi być wypoczęty do pracy. Ja robię co mogę, ale powoli już kończy mi się cierpliwość. Dodam że mąż wogóle nie zna się na chorobach i leczeniu i wymyśla jakieś dyrdymały( chyba ma to po matce). Efekt jest taki ,ze od prawie miesiąca nie wychodzimy z domu i odwlekliśmy w czasie szczepionkę i bilans roczniaka. Kiedy to się skończy? Chyba na wiosnę

Gość gość
To ja mam tak cały poprzedni rok. 5 latka zaraża roczniaka, byli chorzy już w zeslzym roku 100000 razy. Teraz prawie cały luty siedze w domu , ledwo wyzdrowieli, młoda przyniosła katar z przedszkola , młody się znów zarazil. Z tym że jemu zaraz idzie na uszy lub na oskrzela. Starsza ma trzeci migdał do wycięcia. Chorowanie jednego dziecka to bajka ;)