Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Karenin_a

Czy trauma gwałtu może wywołać chorobę psychiczną?

Polecane posty

Gość Anna Karenin_a

Jako nastolatka zostałam zgwałcona przez 2 c*****w z mojej szkoły którym w sumie niewiele potem zrobiono. Do lekarza poszłam na drugi dzień dopiero a tam usłyszałam, że skoro zdążyłam już wziąć prysznice i dokładnie zmyłam spermę to niewielkie szanse, że wymaz cokolwiek pokaże. Mimo to sprawa i tak trafiła na policję ale nie o tym chcę pisać. Od zdarzenia minęło sporo lat, jestem dawno dorosła, samotna i nigdy nie miałam faceta. Nie chcę mieć. Zaspokajam się też sama. I tu dochodzimy do sedna problemu. Otóż po masturbacji brzydzę się sobą. Brzydzę za to, że w myślach to robię i że jest mi dobrze. Doszło do tego, że wstręt do samej siebie nadchodzi już w momencie szczytowania. Tak jakbym jednocześnie czuła i rozkosz i bezgraniczną złość na samą siebie. A gdy orgazm się skończy to pozostaje już tylko złość, złość i jeszcze raz złoć. Złość tym większa, że w myślach robią mi to tamci 2. Nie pytajcie jak to możliwe bo sama nie wiem jak mogę myśleć o czymś co odrzuca mnie od facetów. Przez długi czas wspomnienie gwałtu kasowało wszelką seksualność we mnie. Potem gdy po jakimś czasie zaczęłam mimo wszystko się masturbować moje zauważyłam, że myśli nieustannie krążyłą w takich chwilach wokół jedynego mego "doświadczenia" seksualnego - czyli gwałtu. Wyobrażam sobie jak znowu leżę przygnieciona męskim ciężarem czując ból w kroczu a drugi z chłopaków przygniata kolanami me ręce skrzyżowane za głową. Po pierwszym takim orgazmie miałam ochotę podciąć sobie żyły :( A dziś takie "fantazje" to już "norma".

Gość gość
Poszukaj seksuologa, od tego sa terapeuci.

Gość Anna Karenin_a
Chciałabym zapytać (bo w sumie w pierwszym poście nie spytałam o to o co najbardziej mi chodzi) czy ja wariuję? Czy to możliwe, że takie katowanie się myślami może negatywnie wpłynąć na zdrowie psychiczne. Dodam, że na zewnątrz moje życie wygląda "normalnie" tzn.mam pracę, mieszkanie, samochód, chodzę z kilkami albo wpływam na basenie, itd., słowem - dbam o siebie, o ciało. A umysł...?

Gość gość
Nie przejmuj się swoimi fantazjami.Każdy ma do nich prawo.Nie wydaje mi się,aby to była choroba psychiczna,ale nie wygląda to dobrze.Skonsultuj się z seksuologiem i psychologiem.Naprawdę na tym forum nikt Ci nie pomoże.Nie ma sensu,abyś z powodu trudnych doświadczeń z przeszłości traciła szansę na normalny seks i faceta w przyszłości.Naprawdę skonsultuj się.

Gość gość
nie trałma a raczej ta masturbacja masturbacja jest grzechem a demon wykozystuje i posyła ci te mysli z gwałtu by sie podniecać

Gość gość
I moim zdaniem nie wariujesz.

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
Nie wiem czy dobrze zrozumialam. Piszesz ze fantazjujesz o przezytym kiedys gwa/lcie????

Gość gość
Piszesz ze fantazjujesz o przezytym kiedys gwa/lcie???? bo takie fantazje jej poduwa demon przypominaja jej jednoczesnie o cierpieni demon zawsze chce żebyśmy cierpieli

Gość gość
Autorko, potrzebujesz terapii. Gwalt to ciezkie przezycie, czesto traumatyczne. Nawet jesli mialas juz jakas terapie, to jednak wydac, ze nie byla wystarczajaca. Tu na forum ci nie pomozemy. Naprawde, potrzebna ci pomoc, przepracowanie tego dostwiadczenia. Trzymaj sie i nie zwlekaj.

Gość Anna Karenin_a
@ gość dziś Nie wiem czy dobrze zrozumialam. Piszesz ze fantazjujesz o przezytym kiedys gwa/lcie???? x Tak. Właśnie dokładnie o tym piszę. Wspomnienie tamtych zdarzeń powinno mnie odrzucać i kiedyś rzeczywiście odrzucało. Teraz już nie odrzuca. Teraz kiedy leżę wieczorem w swoim łóżku, kiedy wsuwam dłoń pod majtki i przymykam powieki to w myślach natychmiast przenoszę się do tamtego pokoju, gdzie są ONI. Jednak tym razem nie odczuwam lęku, jak to było w realu. Nadal się opieram, nadal piszczę gdy jeden z nich łapie mnie za ręce i boleśnie wykręca do tyłu, nadal wierzgam bosymi już nogami gdy przewraca mnie na dywan, a ja nie mogę nic poradzić, gdy drugi zadziera mi sukienkę odsłaniając majtki i po chwili zjeżdża nimi po nogach by po chwilowej szamotaninie całkiem je wyplątać z łydek. Wyobrażam sobie jak krzyczę patrząc na rozpinane męskie spodnie i uwalnianego spod slipów stojącego penisa. Wiecie, że nigdy wcześniej ani później nie widziałam męskiego członka na żywo tylko ich dwóch wtedy? W myślach krzyczę tak jak wtedy krzyczałam ale w łóżku czuję pod palcami stymulującymi łechtaczkę jak szybko staję się wilgotna w środku. Nawet teraz kiedy piszę te zdania do Was czuję, że zaraz się chyba podniecę. Jakie to wszystko chore... niezrozumiałe... pogmatwane... straszne... i rozkoszne... Boję się, że zwariuję kiedyś naprawdę.

Gość gość
a miałaś knebel w ryju?

Gość Anna Karenin_a
Nie. Czasem ten drugi, ten, ktßóry przygniatał kolanami mee ramiona do podłogi nakrywał mi dłonią buzię.

Gość gość
ile lat

Gość Anna Karenin_a
Teraz czy gdy gwałcili?

Gość gość
Nie dziwie sie ze Cie to podniecilo bo ja od samego czytania tez sie troche podjaralem :) Moglabys wiecej cos opisac ? ;)

Gość Anna Karenin_a
Czasem wyobrażam sobie, że jest ich więcej niż dwóch. Np. że podczas gwałcenia przychodzą jeszcze jacyś ich koledzy. Ten który na mnie leży pyta ich czy też mają ochotę sobie zaroochać. Oni oczywiście chcą ale odpowiada, że muszą zaczekać aż najpierw on skończy. Leżę pod nim dopóki nie skończy aż wreszcie podnosi się i wskazuje jednemu z kolegów miejsce moimi nogami. Bardzo silnie mnie to podnieca.

Gość gość
to pochodzi od demonów w celu niszczenia demony potrafia wywołac choroby psychiczne fizyczne pisze o tym w piśmie sw i nawet podczas egzorcyzmów po wypełnieniu demona nagle ze choroba znikła np rak