Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Dziś po powrocie ze szpitala z Opola dam wam link z Laptopa że Namysłów istnieje

Polecane posty

Wróciłem już ze szpitala z Opola dwie godziny temu i od dwóch godzin jestem w domu dam wam link że Namysłów istnieje i dam nawet link z Wikipedii że Namysłów istnieje i dam wam link filmików na YouTube z Namysłowa i co dalej mimo linków z Wikipedii i filmików z Namysłowa będziecie twierdzić że uroiłem sobie Namysłów i że Namysłów nie istnieje? Akurat nie mam żadnej schizofrenii ani halucynacji bo przy wypisie pani psychiatra powiedziała że nie mam schizofrenii ani psychozy więc darujcie sobie wmawianie mi że Namysłów nie istnieje bo istnieje

Dowód że Namysłów istnieje, www.namyslow.eu , www.namyslow.pl

Kliknijcie w ten link www.zoznamyslow.pl resztę linków dam później jak wejdę na laptopa

I co dalej będziecie twierdzić że Namysłów nie istnieje?

Gość gość
Depie namyslow jak sama nazwa mowi masz tylko w namyslach a te linki zes jakes powymyslal i znamyslil bo tam nic niema tak jak namyslowa. ot tyle

O co ci chodzi przecież nie wymyśliłem sobie Namysłowa co jesteś takim czubkiem że nawet mimo linków i dowodów piszesz ze Namysłów nie istnieje? To znaczy że to ty masz coś z głową i to nie są moje linki tylko oficjalne linki Namysłowa kliknij w nie i nie mam żadnych urojeń bo nie stwierdzono schizofrenii ani halucynacji i omamów ani żadnej psychozy

Gość gość
No klikam ale tam nic nieistnieje tylko jakes mazy sie pokazuja jakes urojenia i dziwne kody cyfrowe.

14:14 www.namyslow.eu i nie jestem depem i Namysłów naprawdę istnieje kliknij w ten link powyżej

14:26 www.namyslow.eu kliknij w ten link i ma sto procent link ci wejdzie i ile razy mam ci powtarzać czubku (naucz się najpierw czytać analfabeto ze zrozumieniem) bo pisałem powyżej że nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i nie mam urojeń ani halucynacji ile razy mam ci powtarzać?

Gość gość
Wisz ty co nierob zemnie glupka bo klikam a tam tylko cody cyfrowe i zadnego tam zmyslonego manyslowa ani znaku

Gość gość
hehehe :D