Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawil mnie

Polecane posty

Gość gość

Znalismy sie 2 miesiace bylisny w zwiazku od miesiaca. Bylo wspaniale juz planowal wspolna przyszlisc . Lecz od walentynek cos zaczelo sie psyc zauwazylam ze juz nie wyznaje mi tak czesto swoich uczuc i ograniczyl czule slowa . Ale jeszcze wtedy nie zwrocilam na to szczegolnej uwagi . Ja za to coraz bardziej sie angazowalam . Mowil ze jest mu ze mna dobrze ze ciagle mysli o mnie i seks ze mna jest cudowny ze takiego jeszcze nigdy z nikim nie mial . Calymi dniami pisalismy ze soba Tydzien temu spedzilismy wspolnie caly weekend . Bo on tylko na weekendy jest ma prace jako kierowca tira. Bylo fajnie ale zauwazylam ze on nie chce za bardzo sie ze mna kochac . Cieszyl sie na wspolny weekend planowany przed walentynkami . Wyznal mi milosc w lozku . Ale doszlo co do czego to wydaje mi sie ze nie bylo do konca ok . I powiedzialam mu o tym . A on stwierdzil ze jest beznadziejny . Oczywiscie wyprowadzilam go z bledu . Tydzien pozniej nasze ostatnie spotkanie przed zerwanie wygladalo tak ze w sobote bylo ok planowal przedstawic mnie swojej siostrze . A po seksie ktory byl nie udany ( on tak stwierdzil poniewaz ja prawie nic nie czulam i nie mialam orgazmu ) on zaczal byc oschly zmienil wyraz twarzy . Powiedzial ze nie podobaja mu sie moje boczki i makijaz mnie postarza . Wczesniej zauwazylam ze przeszkadza mu moj wyglad . Stwierdzil ze ubieram sie zbyt wulgarnie bo na czarno cala i legginsach ( nie chodze z cyckami i tylkiem na wierzchu) a on woli zebym nosila jeansy i wyzsze buty bo niska jestem . . I po tym ostanim spotkaniu gdy odwozil mnie do domu po sniadaniu a o 15 byl umowiony z siostra do ktorej mial mnie zabrac. Stwierdzil ze jest zly o 15 musi w trase jechac . Pytalam sie czy to napewno jest powod jego dziwnego zachowania on przytaknal i milczelismy. Pocalowal mnie obojetnie na pozegnanie . Pozniej wieczorem pisalam do niego o co chodzi bo czuje ze cos jest nie tak . A on mi napisal ze nie mamy wspolnych tematow i ze ciagle milczymy ( a tak bylo tylko tego jednego ostatniego dnia ) i ze w lozku nie spelnia moich wymagan co gi irytuje i uwaza ze nie pasujemy do sb . Napusalam mu swoje zale ale on juz nie opisal i nie odzywa sie od dwoch dni

Gość gość
Pokochalam go czuje sie zdeptana i wypluta tesknie za nim ale sama mu powiedzialam ze jak tak uwaza to nie ma sensu tego dalej ciagnac . Myslalm ze bedzie bronil naszego zwiazku a on odpuscil

Gość gość
Jakie klamstwa,to ona mnie nie chce.

Gość gość
Prosze o rade . Nie wiem co robic