Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kogoś z was kreci fetysz stóp bez seksu

Polecane posty

Gość gość

Atrakcyjnej lub przeciętnej kobiety która byłaby kims w rodzaju koleżanki

Gość gość
tak

Gość gość
A jesteś kobietą czy facetem wiadomo że takie dziwactwa nie równają się ze związkiem ale chodzi mi po głowie wizja atrakcyjnej której masuje lub liże stopy i nie mam prawa jej dotknąć powyżej kolan

Gość gość
owszem, kręciłoby mnie to, ale tylko gdybym do tego konkretnego mężczyzny żywiła jakieś uczucia, ale jestem mężatką i nie dopuszczam do jakiegokolwiek kontaktu fizycznego z podtekstem seksualnym z innymi mężczyznami, nawet jeżeli żywiłabym do któregoś z nich jakieś uczucia, bo to podchodzi mi pod zdradę fizyczną

Gość gość
pytam się takich ktorym by to odpowiadalo

Gość gość
gość dziś pytam się takich ktorym by to odpowiadalo x trzeba było tak jaśniej ;) mi to nie odpowiada ;) przypuszczam że bez uczuć to dla kobiety byłaby straszna nuda i pewnie by się do tego zmuszały lub zanudziłyby się podczas Twoich pieszczot na śmierć, a może kazałyby Ci skończyć swoje zabawy w trakcie ich trwania, po czym udałyby się do swoich bardziej interesujących zajęć ;) tylko fetyszystki by to kręciło bez uczuć, ale osobiście nie znam żadnej fetyszystki stóp, którą by to kręciło tak naprawdę. kobiety o tym raczej nie fantazjują, chyba że w kontekście gry wstępnej z ukochanym ;)

Gość gość
Albo żeby położyla nogi na kolana i powiedziała masuj ale spróbuj dotknąć wyżej niż lydki

Gość gość
Wiem że o tym nie fantazjuja i na fantazjach się skończy

Gość gość
gdyby mnie coś takiego kiedykolwiek spotkało z jakimś mężczyzną, do którego nie żywiłabym żadnych uczuć (chociaż raczej nie nastąpi bo nie interesuje mnie taka relacja bez uczuć), to nudziłabym się i w trakcie pewnie przeglądałabym damskie czasopisma. kiedyś wstawiłeś taki filmik jak kobieta w trakcie przegląda czasopismo i tak by to chyba wyglądało w moim przypadku ;)

Gość gość
Też fajnie byłoby gdybyś czytała.

Gość gość
gdyby to było w ramach gry wstępnej z ukochanym, to byłoby to raczej czasopismo ze zdjęciami do oglądania ;)