Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z okazji zakazu handlu w niedziele markety beda otwarte do północy haha

Polecane posty

Gość gość

np carrefour w piatku i soboty do poznej nocy mam nadzieje ze zrobia calodobowo i pracownicy beda srac w pampersy z przepracowania i błagac pedofili z pisu o zmiane ustawy xd

Gość gość
No i dobrze, w wolna niedziele sobie odpoczna. A rodziny beda siedziec cichutko, zeby mama sie zdrzemnela, bo w duzym miescie nie wroci do przed 2 w nocy.

Gość gość
To chyba mieszkasz na zadupiu,bo w moim mieście Tesco jest całodobowe!

Gość gość
w gdyni w centrum handlowym mają dodać kasę biletową pkp bo obok jest przystanek skm i jako dworzec kolejowy handlować w niedzielę :classic_cool:

Gość gość
A co to ma do rzeczy?

Gość gość
Jesli chodzi o Gdynie, to nie przejdzie. Wiele halasu o nic.

Gość gość
Znajoma właśnie wylatuje z pracy z powodu redukcji zatrudnienia w sklepie. I cały czas twierdzi, że PiS jest dobry i nie ma z tym nic wspólnego. Ręce opadają.

Gość gość
Ciekawe lidl biedronka do 22. Haha dla kogo? Dla tego bydła co robi zapasy bo 1 dzień zamknięty...ludzie strasznie zdziczeli.

Gość gość
Nie no najlepiej zapierdalać światek piątek czy niedziela i do emerytury której nawet nie dożyjesz!!! ale pan jaśnie tusk wie o tym najlepiej.

Gość gość
W Warszawie od zawsze Lidle sa czynne do 22:00, wiekszosc sklepow tez od dawna do 22:00, teraz beda do polnocy?

Gość gość
i dobrze, ze beda, wszystkie sklepy powinny byc otwarte cala dobe, a wyborcy pis w niedziele won do kosciola na tace dac :D

Gość gość
A po cholerę sklepy całą dobę? Co od 1 w nocy będziesz szedł po keczup czy cytrynę do herbaty? Macie wszystko podane jak na tacy i tak wam mało. Pamiętacie jak wasi dziadkowie rodzice żyli? Jaki był asortyment w sklepach za tamtych czasów? I zyli i zyją..a wam dać za darmo torbę zakupów to i tak bedziecie narzekać. CEBULE

Gość gość
Pamiętacie jak wasi dziadkowie rodzice żyli? x nie pamietam bo nie jestem pisowska kretynka i nie marze za komuna jak pisowcy, trzeba ożywić zycie nocne w polsce, a nie 20-21 i juz pusto na ulicach poza warszawa...

Gość gość
A kto Ci broni iść debilu do baru czy na spacer ze znajomymi po rynku? Jak jadę do Wrocławia to tętni życiem zawsze w weekendy bo ludzie mają wolne i są otwarte bary cluby itp. A ty mi będziesz gadać o tętniącym się życiem typu hej skocze z sąsiadką po bułki o 22 do biedry ale jestem wariatka?

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam, moje miasto ma zaledwie 10 tys mieszkańców tesko które jest otwarte do 24 to jest wow i nie ma już duzo osób w godzinach typu 22-23. Może młodzież po alkohol :) i co miałby być kazdy market do 24? Co nagle całe misto idzie po sałatę i po pasztet a rano wstanie i tak poleci po bułki. Bez przesady to sklepy spożywcze a nie rekreacje w których ma tętnic zycie jeśli to jest dla niektórych rozrywka to łaaaał

Gość gość
i dobrze ze po zamykane popieram to hihihi

nie wiem jak inaczej obrzezany moraw sobie to wyobrażał XD że utną sobie zysk, a klienci konsumpcję, bo ich wzruszy jego zatroskana o kraj przebiegła szczurza morda?

muszę koniecznie obczaić w moim mieście punkty tajnego handlu niedzielnego, bez vatu, będzie w niedzielę fajnie taniutkie żarcie bez podatków:)

Gość gość
Kolejki będą takie długie więc muszą przedłużyć, sami wiecie jak jest przed wolnym państwowym ;)

Gość gość
Szczerze mówiąc mam to w d/u/p/i/e. Do kościoła nie chodzę, a w niedzielę nie pracuję i szlajanie się po sklepach nie jest celem mojego życia i jedyną niedzielną rozrywką. Kupuję co trzeba od poniedziałku do piątku, w weekendy omijam sklepy z daleka ☺

Gość gość
To jest najgłupsza ustawa ever. Nikt nie jest z niej zadowolony. 1) Studenci tracą fajny dzień, w którym mogli sobie na spokojnie dorobić ( i dorabiali), pracując we wszelkiego typu sieciówkach odzieżowych. Teraz albo stracą zarobek, albo będą musieli tyrać jakieś strzępy godzin po zajęciach, padając na twarz... 2) Zapracowani ludzie, których jedyną okazją, by na spokojnie coś kupić (także do ubrania, czytania), jest niedziela.