Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawalone studia.

Polecane posty

Gość gość

Sprawa dotyczy mojej siostry ciotecznej. Obecnie jest na 3 roku, lecz w zeszłym roku nie mogła się obronić z powodu niezaliczenia przedmiotu z pierwszego roku i jednego z drugiego. Co poskutkowało załamaniem i niechodzeniem na zajęcia. Uświadomiłam jej że powinna się wziąć w garść bo prace ma już napisaną i wgraną do apd. Wynikła teraz taka sytuacja że nie zaliczyła przedmiotu z pierwszego roku i jednego z wyrównania różnic programowych. A także nie ma oceny z seminarium bo promotor z poprzedniego roku nie ma w tym seminarium licencjackiego. A nie została o tym poinformowana. Chciała złożyć podanie o przedłużenie sesji lecz spóźniła się dwa dni. Chciałabym jej jakoś pomóc ale nie mam pomysły jak. Może ktoś coś poradzi. Nie ma sensownego wytłumaczenia że nie przystąpiła do egzaminu , jedynie to że sie tym wszystkim załamała. Może ktoś coś poradzi jak wybrnąć z tej sytuacji? Bardzo proszę.

Gość gość
jaki kierunek?

Gość gość
a co do tego ma kierunek?

Gość gość
Niech poradzi sie opiekuna roku.

Gość gość
Iść do odpowiedniego dziekana lub prodziekana i wypytać jakie są możliwości prawne w tej sytuacji.

Gość gość
sęk w tym że nie wie kim on jest. A poza tym nie ma czasu. Jutro ma iść do dziekana ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie.A myślę że ze strachu przed porażka się pójdzie tam.

Gość gość
nie wiem czy pójście do dziekana to dobre rozwiązanie