Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest najważniejsze w życiu?

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie zdrowie rodzina miłość pieniądze

Gość gość
dla mnie maz i dzieci.

Gość gość
ZDROWIE I KAZDY NASTEPNY DZIEN SA NAJWAZNIEJSZE

Gość gość
na mam 42 lata i ju nie odkladam , cos wczesniej odlozylem ale powiem wam po co mi teraz kasa ? co ja teraz moge? seksu coraz mniej z wiekiem no to jak ktos odklada na emeryture to juz calkiem nie pojmuje ja juz teraz nie mam co zrobic z kasa a co dopiero za 20 lat wtedy to chyba sobie palne w leb wszystko mi juz wisi kiedys to sie zarabialo zeby poszalec a teraz gdzie ja poszaleje? z kim ? seks jest sensem zycia w skali 1-10 to 7 mam jeszcze druvga pasje spekulacja to jest 10 w skali 10 i dziekuje bogu ze sie tym zainteresowalem bo by nic mie nie zostalo poznawanie jest sensem zycia ale coraz mniej z wiekiem do poznania jak juz nie chce ci sie poznawac nowych rzeczy tzn ze juz nie zyjesz i rownie dobrze mozesz umrzec czas ma dla mnie wartosc, pieniadze juz nie maja wszystko bym dal zeby sie cofnac o 10 lat ale to sie nigdy nei stanie

Gość gość
Zdrowie, miłość, przyjaźń, wolność.

Gość gość
Zdrowie i rodzina oraz święty spokój, oraz pokój ogólnie

Gość gość
No zdrowie, to wiadomo podstawa. Jednak ludzie choruja, bo tak, nie planuja tego. Fany film dokumentalny widzialam ,, zycie zaczyna sie po 100 ,, ;-)) wiec i wiek nie ma tu nic do rzeczy ;-)

Gość gość
21.43 wiec nie narzekaj, zes stary hhehe

zdrowie swoje i bliskich udany związek dobra praca (ludzie,pieniądze) możliwość realizacji pasji tyle chyba

Gość gość
czyli zyjemy , by kochac partnena , dzieci i pracowac milo ?

Gość gość
Jak czas pozwoli przeczytac ksiazke i pojechac na narty?

Gość gość
Najważniejsze jest zdrowie.

Gość gość
Mało kto sie zastanawia, co jest najważniejsze w jego życiu, wiekszość opisuje slogany, Bóg , honor, ojczyzna , mąż, dzieci, praca i zdrowie, moze jakies hobby

Gość gość
Czyli przychodzimy na świat, by stworzyc gniazdko, by urodzic dzieci, by miec partnera , z ktorym te dzieci wychowamy, czyli przedluzenie gatunku i tyle?

Gość gość
Oczywiscie jak zdrowie pozwoli ;-) a jak nie pozwoli , to sztuczne zaplodnienia pod mikroskopem ;-)

Gość gośćakimke
zycie jest prawdziwe , ten swiat i my i zyjemy tym samym w niewiedzy o to kim bylismyy przedtem p Natura devy Diabla i BOSTWA BRAHMANA;!

Gość gość
Najwazniejsze w zyciu, to przedluzyc gatunek, rozmnozyc sie, te zakochania i milosci tak burzliwe, potem walka by rodzina sie utrzymala, ale samiec musi dalej przedluzac gatunek wiec lata jak wsciekly i zapladnia, badziej udanie lub mniej. A to co kto ma to juz malo istotne. Po co ludzie brną w to bagno?

Gość gość
Czlowiek, to takie zwierze, walczy o terytorium, zabija co popadnie i jest w tym okrutne, rozmnaza sie mimo, ze nie powinien, np podczas wojny biedy i kalectwa

Gość gość
gość wczoraj zabiore cie wlasnie tam... ....bo sola zycia jest milosc Kiedys to słyszałam. Juz w to nie wierze...

jakoś nie kojarzę udanego związku z rozmnażaniem się ale każdy sądzi po sobie i owszem, żyję tak, żeby było mi miło nie mam skrzywienia psychicznego zwanego masochizmem