Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham księdza

Polecane posty

Gość gość
P******a

Gość gość
23.29 myślisz, że cywilizowani ludzie ciebie czytają? Jesteś tak uboga intelektualnie, że aż żal. Brak ci argumentów, dlatego tak podle wyzywasz i mieszasz z gnojem, twoją materią, gnojaro. Dla mnie to ty śmiedzisz z daleka! zatykam nos!

Gość gość
niech kochanek ją przeszkoli, i nauczy dobrych słów A NIE TYLKO CIPE LIŻE, PRZEZ TO TAKA JEST

Gość gość
mi jej nie żal my wszyscy ją znamy z jej wulgarności i buty tym jest, co serwuje innym kiedy w końcu się dowie, czym jest...

Gość gość
dla mnie z tym kojarzy się miłość z księdzem z bezprawiem i chamstwem

Gość gość
Też ją podpuszczam

Gość gość
diabeł kusi księży pod płaszczykiem miłości tak powiedziała pewna dziewczyna po egzorcyzmach x i... wystarczy popatrzeć jak się zachowuje ta opętana, co tak wyzywa tą wierzącą

Gość gość
Ja Pitole egzorcyzmy ci nie pomogły. Już wszyscy o tobie wiedzą.Znają Cię na forach. Podobno jesteś paskudna i lataalas za jednym takim księdzem on Cię nie chciał bo wiedział że jesteś psychiczna to postradalas zmysły i siedzisz i piszesz tylko na forach o ksiezach. Dobrze robią ze cię podpuszczają .

Gość gość
23.53 puknij sie w leb a dobrze!

Gość gość
Tutaj nie ma z kim rozmawiać! Kocha mnie dalej, wbrew temu, co sobie uroiłaś. Ale nie chce żadnego księdza, idiotko

Gość gość
Ty wierzaca. Idź i Boga nie obrażaj. Tyle nienawisci co ty po tych forach piszesz. Kobieto ty jestes oblokana a nie wierzaca. Wierzacy ma w sercu miłośc A ty co piszesz do ludzi,jesteś psychiczna, każdy Cię olewa bo wiedzą ze na forum siedzi cały czas psychiczna baba,na tym i na innych o ksiezach, nie pisz sama z sobą i nie broń sama siebie bo nikt nie jest głupi to widać ze piszesz sama z sobą. Jesteś opetana i chora psychicznie.Ja bym do takiego niskiego poziomu nigdy nie zszedł żeby rozmawiać czy dyskutować z kimś Twojego pokroju. Żegnam. Przezegnaj się.

Gość gość
Właśnie, gdy się gorco modliłam, napisałaś to diablico. Tyle mam ci do powiedzenia. Wszyscy ciebie olewają, bo jesteś wulgarna i beszczelna!

Gość gość
Nikt Cię nie kocha i nigdy nie kochał ani nie pokocha szkarado ty sobie to uroilas bo jesteś psychiczna. Ludzie dobrze czytajcie i nie rozmawiajcie z nią bo to wariatka.Takie forum o ksiezach to jej jedyne życie.

Gość gość
Jestem mężczyzną wariatko i s********j z tego i tym podobnych forum Ty psychiki nie leczony

Gość gość
Przestań na nią pluć! Tak jej nienawidzisz, bo jest mądrzejsza i nie gania za księżmi

Gość gość
To upadły ksiądz to pisze

Gość gość
Diablica to z ciebie opetana. Ty z wiarą nie masz nic wspólnego. WoN

Gość gość
To ta od gnoju, krów i byków się uosabia w księdza

Gość gość
Diablica to z ciebie opetana. Ty z wiarą nie masz nic wspólnego x Policja czyta fora!

Gość gość
Nie wierzcie w to, że księża siedzą na tym forum! Chyba jakiś naprawdę upity musi być, żeby zajmować się takim szubrawstwem. Wciągniemy go w takim razie na czarną listę.

Gość gość
Upadła to ty jesteś ja czytam co piszesz i jestem pewien ze nie jesteś przy zdrowych zmysłach. Nie zakrywaj się wiarą bo z wiarą nie masz nic wspólnego. Powiedz skąd jesteś a obiecuję że skontaktuje Cię z egzorcysta z twoich najbliższych stron,Czym prędzej tym lepiej .Dreczysz ludzi masz w sobie zło,nienawiść Ty tego nie dostrzegasz.Ludzie to czytają i myślisz ze ktoś jest na tyle głupi żeby nie zorientowac się ze piszesz ,rozmawiać sama z sobą na forach dla księży.

Gość gość
To ta, co tu wyzywa

Gość gość
00.18 A nawet, gdyby to robiła, ma prawo! Odwal się od niej.

Gość gość
Na takich forach siedzą laski odrzucone przez zdewociałych księży i księża odrzuceni przez zdewociałe laski!

Gość gość
Ty sobie możesz wyciągać . Ty masz coś z głową. Jeśli nadal będą twoje wpisy obrażające księży zawiadomie o tym swoich przełożonych ,bo czytam co się wypisuję na takich forach .Ksiądz to konkretna nazwa. Dotyczy to nas wszystkich a ty nas nazywasz.

Gość gość
ja tutaj coś pisze, bo mnie krew zalewa, co te łajdaczki wypisują. Gdyby je dopuścisz do głosu, to by te niedoszłe k*******nki księży sodome i gomore tu urządzili

Gość gość
0:22 Dziwisz się takiej reakcji? Jak myślisz dlaczego jest właśnie taka?

Gość gość
Ja Napiszę do Kurii z zapytaniem, co niejaki ksiądz robi na tym forum i zacytuję wszystkie jego wypowiedzi, żeby sam biskup je ocenił.

Gość gość
przecież widzę ze to tylko twoje wpisy,co ty myslisz ze jestem glupi,każdy zauważył i lekceważą Cię ludzie ,bede obserwował te fora ,żegnam i zachęcam do refleksji nad swoim postępowaniem