Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem z moim chłopakiem od 3 lat, przez pierwsze 2 lata bylo cudownie, od roku mieszkamy razem i wszystko sie zmieniło. Zaczęły sie zakazy i nakazy. Stracilam wszystkich znajomych płci męskiej, ponieważ "to nie jest normalne zebym miala kolegów mając chlopaka ", Stracilam koleżanki, bo "one ciągle sie widzą z jakimiś kolegami i jeszcze do mnie jakiś bedzie zagadywal", mam 20 lat a od 18 roku życia nie byłam na imprezie, bo to oczywiście nie normalne zeby byc w związku i chodzić na imprezy. Kazal mi rzucić palenie- rzucilam, lubilan weekendami wyjść na piwo ze znajomymi, teraz nie wiem juz jak smakuje alkohol, jedyne co moge to smakowe piwo raz na miesiąc ;/ o odpisaniu znajomemu nawet nie ma mowy, mimo ze znamy sie 4 lata, stracilam juz naprawde wszystkich znajomych, od niedawna zaczęły sie nawet awantury i zakazy dotyczące mojego stroju, i nie to zebym ubierała się wyzywająco, czy niestosownie, delikatnie przeswitujacy stanik spod sweterka bez dekoltu to cos strasznego - jak to moze byc zeby obcy faceci oglądali moje piersi.! Mam awantury o wszystko, dosłownie. Kocham go, bo poza tym wszystko jest miedzy nami idealne, tylko te zakazy, z dnia na dzień coraz ich więcej... Nie wiem czy dam rade to wytrzymać, od niedawna coraz częściej podnosi na mnie glos, nigdy tego nie robil, drze sie na mnie o najmniejsze blahostki, kiedy sie pokłócimy i chce wyjść do innego pokoju wyplakac swoje to szarpie mnie, przytrzymuje i krzyczy zebym siedziała, nie wiem juz co robic. Pomóżcie :(

Gość gość
Uciekać, bo za chwilę zacznie Cię bić. To toksyczny związek.