Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serio ktos się nabierze ze to matka zabiła troje dzieci

Polecane posty

Gość gość

serio ktos się nabierze ze to matka zabiła troje dzieci

Gość gość
Litości. .. Facet pracował przy alarmach i w nocy go nie było bo zlecenie dostał taa.... Dzieci każdy w swoim łóżku ? To co matka miala im powiedziec lez a ja cie udusze tak...jap Znów jakiś typ albo miał długi, albo fajnie ubezpieczyl rodzinę i wysoka kasa po smierci,albo chciał odejść nie wiedział jak,albo miał kochanke.Rozwala mnie jak czytam wrócił do domu zobaczył powieszona żonę I biegł do dzieci...SERIO...? Ja bym ratowala żonę odetlabym ją z nadzieją że żyje, potem bym sprawdzała resztę domu. Koleś. ..źle se to zmysliles.Albo masz wrogów no.. Na pewno nie dalaby rady zabić troje naraz ,któreś by uciekło, zorientowalo się i tak dalej Ku*wa dajcie se siana puste łby

Gość gość
Też w to nie wierzę Raczej ktoś im pomógł. A to miało wyglądać tak jak teraz wszyscy myślą. Samobójstwo rozszerzone ..

Gość gość
O co chodzi? Dajcie link.

Gość gość
Kobiety tez morduja kretynko!

Gość gość
Samobójstw rozszerzone też się zdarzają i to najczęściej ze strony matek. Więc nie wydawaj z góry wyroków, bo nie wiesz co się tam naprawdę zdarzyło.

Gość Starapanna1987
Dopiero co bylo glosno o jakiejs Brazylijce co tez zabila chyba dziecko i siebie. No i dramat z Poznania, facet zmasakrowal zone, wysadzil blok w powietrze. Ja wam powiem czemu tak sie dzieje - winni sa faceci. Moze i jestem stara panna ale nie sypiam z mordercami, zwyrolami, nie splodze ludobójcy. Kobiety jak chcecie zyc i byc wolne i szczesliwe to z dala od facetow!

Gość gość
Starapanna1987 Twoj komentarz jest tak durny ze az smieszny. Wiadomosc ktora zostala podana do wiadomosci publicznej jest tylko informacja. A co sie tam naprawde dzialo ustali prokurator i nigdy sie nie dowiecie o przebiegu sledztwa.