Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nadzieje ze moj syn ni3 ozeni sie z taka suka jak wy

Polecane posty

Gość gość

Tutaj z kafe , jak was czytam to mi sie wlos na glowie jezy

Gość gość
nie martw się, pewnie wybierze podobną do ciebie. Dopiero będziesz miała jazdy :D

Gość gość
Ożeni się z suką spoza kafe! ...i wtedy zobaczysz, że zatęsknisz za nami xD

Gość gość
Jak wybierze podobna do mnie to bedzie super , ja mam dobry kontakt z tesciami , szanuje ich , tescia wrecz bardzo lubie . W nawiazaniu do innego tematu, tesciowie maja klucze od naszego domu , cieszylabym sie ze moga sobie wejs , jak zajdzie potrzeba , odpoczac , kawe zrobic

Gość gość
Wiesz, że przed przecinkiem się nie stawia spacji? Zobacz jak brzydko wyglądają twoje wypociny. Nie dość, że bredzisz to jeszcze pisać nie potrafisz analfabetko. Pewnie tak samo zadbałaś o edukację syna. Podziękuje za twoje "cudo", moją córkę stać na kogoś lepszego.

Gość gość
Wiesz ze przed analfabetko stawia się przecinek, analfabetko?

Gość gość
Twojemu synowi to nie grozi

Gość gość
Sama pisze na kafe, a kafeterianki nie chce na synowa.

Gość gość
Wiem o co chodzi autorko :D ja mojemu bym młotkiem wybiła taki egzemplarz bo by został w samych gaciach.

Gość gość
Autorka ma niestety rację .

Gość gość
Przyganiał kocioł garnkowi. Sama na kafe piszesz, wyzywasz od suk, a wmawiasz sobie, że jesteś lepsza. No niestety moja droga ty też jesteś suką z kafe jak widać.

Gość gość
Ze mną się na pewno nie ożeni, gdyż szanuje siebie i weszłam do rodziny na poziomie. Takiej teściowej prostaczki wylewającej żale na forum bym nie zniosła.

Gość gość
Samo pisanie na kafe nie jest niczym zlym , traktowanie rodzicow meza to sukowatosc i takiej suki nie chcialabym przy boku mojego syna

Gość gość
gość dziś WIESZ DZIECKO CO TO ZNACZY WYLEWAC ZAL , gdzie ty tu zal widzisz ?? nie wyszla ci riposta , a tak na marginesie wolalabym dziewczyne o dobrym sercu , empatyczna niz taka madrale jak ty , ale nie grozi ci malzenstwo z moim synem bo on ma dopiero 12 lat

Gość gość
gość dziś No nie moja droga zobacz co napisałaś "suką jak wy" - pojechałaś wszystkie pisząc "WY" tak się nie robi więc nie dziw się, że ci się oberwało. Ja rozumiem, że potępiasz wyzywanie teściów, ja też tam uważam ale nie napisałaś ogólnie tylko chciałaś narobić dymu, a to jest poziom dno i wodorosty. Gdybyś napisała to normalnie i z klasa to wiele kobiet by się z tobą zgodziło, ja także. Niestety wykazałaś się niezłym straszna pychą i arogancją.

Gość gość
do 23:04 ojejq już synuś ma 12 lat, mamusia go uchroni przed złymi, zaborczymi kobietkami niczym kwoka, o jeny jeny. Weź se go trzymaj do śmierci pod parasolem ochronnym, żadna z nas nie będzie szanować takiego mamidupusia zakochanego w rodzicielce, która chowa go dla siebie a nie świata.

Gość gość
Ale tak ogólnie to co Ci nie odpowiada?

Gość gość
a gdzie ja napisalam ze go chowam dla siebie ??

Gość gość
Chodź z nim na randki żeby podpowiadać wybór odpowiedniej kandydatki. Na wstępie przedstaw formularz z pytaniami, czy nie należy do grona stałych użytkowniczek kafe. W przypadku odpowiedzi twierdzącej należy zastosować instrukcje podpowiadająca mamisynkowi "wychodzimy słoneczko!"

Gość gość
do 23:33 bo będziesz mu selekcjonować kandydatki według własnego klucza. a może on chce taką, która przejmie kontrole w związku i nie będzie mieć względem ciebie za grosz szacunku o ile na niego nie zasłużysz, hm?

Gość gość
twój synuś i ty możecie nas co najwyżej pocałować namiętnie w duupe. znamy swoją wartość i nie dla psa kiełbasa.

Gość gość
gość dziś w ich zwiazku niech sobie ustalaja kto przejmuje kontrole , nie bedzie mnie to obchodzilo , chociaz watpie zeby moj syn byl w zwiazku gdzie jeden ma kontrole a drugi jest spolegly , ja tworze z mezem zwiazek partnerski , nikt nikim nie rzadzi i nie kontroluje a dzieci wynosza wzorce z domu z pewnoscia bede szanowac moja synowa JESLI ONA MNIE BEDZIE SZANOWAC i nie wejdzie do mnie z postawa , jestes stara jedza , pokaze c***azury , dla przykladu powiem , ze moja bratowa jest taka wlasnie swietna dziewczyna , moja mama ja uwielbia i jak sie zdazylo ze byla chora a moj brat byl w prcy , to zadzwonila wieczorem ( ja mieszkam ponad 400 km wiec nie ma szans) do niej i poprosila czy nie podjechalaby do apteki po jakes leki , nie bylo problemu , od razu byla u mamy , co w tej sytuacji zrobilaby suka z kafe, napisala temat : stara jedza mysli , ze jestem na jej posylki , chciala zebym wieczorem do apteki jechala , a niech zdycha

Gość gość
Autorko nie jestem suką... Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale dałaś świadectwo o sobie tym wpisem.

Gość gość
gość wczoraj wlasnie o takich smieciuchach pisze jak ty , z taka postawa , wyzej sra niz d**e ma , psami bym ciebie panienko poszczula na dowidzenia

Gość gość
Pewnie mieszkasz na podkarpackiej wsi stąd groźba szczucia agresywnymi psami, sprawa powinna trafić do TOZ a ty w kaftan i do psychiatryka.

Gość gość
pudlo , bo obrzeza trojmiasta :) myslisz ze tylko na podkarpaciu , gdzie nigdy nie bylam , ludzie mieszkaja w domach i psy maja , oj ograniczona osobko

Gość gość
psy to psy, ale agresywne bydlaki, którymi można szczuć ludzi to domena patologii