Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dawid12

Wlanie zawartości prezerwatywy

Polecane posty

Witam właśnie się dowiedziałem że zostanę ojcem bo moja narzeczona wlała sobie zawartość prezerwatywy. Dziecko planowaliśmy kwiecień maj, moja narzeczona zrobiła to i się przyznała do tego bo już nie mogła się doczekać. Jestem załamany bo jesteśmy nieprzygotowany finansowo oraz niewyremontowane do końca mieszkanie. Do tego mam załamanie bo zawiodłem się na ukochanej osobie przy tak ważnej decyzji życiowej którą podjęła sama za moimi plecami. Nie wiem co teraz zrobić i do tego te je podejście teraz czy później co to zmienia możemy się rozstać tak twierdzi. Ciągle zastawia się dzieckiem. Ze mną jest coś nie tak czy z nia??

Gość gość
Wszystko ok. Ale pewnie miałą inne zdanie i bała się, że z nią zerwiesz a dziecko wiąże na całe życie, nie ma już odwrotu.. Po prostu chciałą mieć dziecko a ty odwlekałeś i ona wpadłą na taki pomysł.. ludzie często nie mają pieniędzy całe zycie.. i sam kiedys miałem taka sytuacje jak ty i załuje.. bo tez nie chciałem miec dziecka.. z powodów finansowych, a teraz jestem milionerem i nie mam właściwej dziewczyny.. Trochę nie fair, ale może gdyby nie to byś nigdy się nie ożenił ;]

Gość gość
Trzeba bylo osobiscie usunac material genetyczny, nie wierz nigdy kobiecie, dobra rade ci dam, tralala.

Gość gość
Dam ci radę XD jak robisz prowo to pierwsza odpowiedz nie moze być aż tak głupia xD

nie robię prowokacji jestem wypity od nerwicy po myśli samobójcze mam nie mam z kim pogadać

na pewno się nie ożenię z nią wole płacić a potem jej odebrać to dziecko chce ja zniszczyć

Gość gość
I bardzo dobrze. Znaszcz k***e za to co zrobiła.

Gość gość
Baby są p*****lniete. Zwłaszcza te z szalem macicy. Wyrzucajcie do kibla. I przede wszystkim nie zadawajcie się z wariatkami.

Gość gość
No, zrobiła źle. Ale i tak planowaliscie dziecko. Nie możesz jej tego wybaczyć? Moim zdaniem dla dziecka warto podjąć próbę stworzenia pełnej rodziny. Iść na terapię, starać się. A dopiero jak nie wyjdzie, wziąć rozwód.

Gość gość
Miesiąc wcześniej i afera, aha

Gość gość
No i co ze tylko miesiąc. Jeśli baba zapladnia się zużytym kondomem bez wiedzy faceta to raz ze ma coś z głową a dwa nie liczy się w ogóle z partnerem. Rzeczywiście chyba lepiej mieć syna geja :D

Jest w 3 miesiącu ukrywała, prawie poł roku wcześniej niż planowane, nie było mnie przy 1 usg do tego to podejście przynajmniej miała odwagę się przyznać. Ciachałem iść na terapie wspólnie do psychologa to zaczęła twierdzić że jej nie potrzeba tylko mnie.

Gość gość
prowo, to byś taki szczegół napisał od razu, takiej luki w treści nie wyłapałeś?

niestety jestem wypity pewnie jako typowy facet nie napisał bym na tym forum na trzeźwo

Co myślicie czy taka podstępną babę nie licząca się ze mną zostawić czy może wybaczyć ??

Mogę też za granice wyjechać mam taka opcje i zostawić to wszystko

Gość gość
nie wiem co masz zrobic ale jestem zainteresowana tym milionerem.

jeśli ktoś jest z okolic Ciechanowa lub Sierpca chętnie umowie się na piwo lub rozmowę