Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Węglowe plastry na nos Bielenda Carbo Detox

Polecane posty

Gość gość

Któraś napisze czy to działa? Bo szukam czegos bardzo mocno oczyszczajacego. Mam dużo brzydkich czarnych zaskórników i widocznie rozszerzonych porów , zaraz potem jak tego nie wyczyszcze dobrze - wypryski :( Więc taki plaster co czysci i równoczesnie działa przeciwzapalnie i antybakteryjnie mi potrzebny, a na tych pisze własnie że tak dziala.. tylko ...napisac można wszystko. Więc pytam :) Korzystała ktoras i poratuje opinią?

Gość gość
Kwas salicylowy i kwas azelainowy, stosowane regularnie. Wszelkie "plasterki" niczego nie leczą, tylko dają złudzenie poprawy. Kwasy normują wydzielanie sebum i keratynizację, i problemy przestają się pojawiać na stałe.

Gość kokosianelka
chodzi ci o takie czarne ? bo takich uzywałam raz u siostry i są naprawde dobre . tylko trzymałam max ilośc czasu co podają. siostrze się spieszyło, trzymała z 3 minuty i nie wszystko jej wyczyściło. ale po 15 min super oczyszcza i nos jest taki gładki i matowy po tym

Gość gość
Szajs. Masz ok przez pół dnia, a tydzień później wyskakuje podwójnie :o

Gość gość
Dla mnie Ok. Szybko i dokładnie oczyszczają i wcale nie wyskakują zaraz "podwójnie". Najlepiej zrób sobie parówke najpierw i potem naklej plaster bielendy, lepiej wyczyści . Efekt trzyma sie długo

Gość gość
nic nie robią, zastosowałam i następnego dnia pod wieczór praktycznie śladu nie było, że tego użyłam... już zwykła maska z glinki lepiej działa, ba, nawet swego czasu popularna maska z żelatyny chyba lepszy efekt dawała WIęcej tego nie kupię.