Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet powinien odprowadzić dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. Czy facet powinien odprowadzić dziewczynę po randce jak jest wieczór? Jak tego nie zrobił, to czy serio jest to wystarczający powód do zakończenia znajomości czy jestem nadwrażliwa? Moim zdaniem było to nietaktowne. A Waszym?

Gość gość
Moim zdaniem powinien. A jeśli nie odprowadził, to się nie umie zachować i jest egoistą. Dla mnie nie rokuje ;)

Gość gość
Raczej nietaktowne było,ale nie kończyłabym znajomości z takiego powodu.

Gość gość
Kiedyś dałabym szansę, obecnie bym skreśliła od razu. Już się przekonałam, że kiedy ktoś zawodzi w takich sytuacjach, zawiedzie i w razie spraw istotniejszych.

Gość gość
Dla mnie to trochę nie bardzo, pamiętam jak poznałem dziewczynę na dyskotece, bawiliśmy się cały wieczór razem to po dyskotece bez namysłu zaproponowałem jej odprowadzenie do domu mimo, że wiedziałem gdzie mieszka tzn trzeba było przejść przez trzy wsie i to w bok ode mnie, wracałem potem na skróty przez łąki, całe buty mokre i dotarłem na 4 rano do domu:D

Gość gość
Bohater ;)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Rozwaliscie moje wątpliwości. Zakończę to teraz, bez sensu pchać się w to dalej. Pozdrawiam Was serdecznie :*

Gość gość
Zależy od sytuacji, od tego gdzie mieszkacie, jakim środkiem lokomocji się poruszacie. jeśli oboje przyjechaliście samochodami, to powinien Cię odprowadzić do auta. Jeśli oboje komunikacją to do autobusu czy kolejki. Beż przesady żeby miał jechać z Tobą autobusem i wracać potem do siebie (boisz się późno wracać - nie umawiajcie się wieczorem, tylko po południu lub wracaj taksówką). Jeśli jedno jest autem, to może odwieźć drugie. Jeśli chłopu ucieka za chwilę ostatni pociąg do domu, to daj mu buziaka w policzek i niech biegnie :) To nie są jakieś sztywno ustalone zasady, trzeba zachowywać się tak, żebyście oboje czuli się komfortowo.

Gość gość
Nie. Wracałam piechotą 15 minut drogi od niego

Gość gość
To według mnie powinien odprowadzić.