Gość alicjaaaaaaa12345 Napisano Marzec 8, 2018 hej.. mam pewnien problem w relacji z mężczyżną, z którym się spotykam od 4 miesięcy... ponieważ jestem mało doświadczona w relacjach damsko-męskich postanowiłam się poradzić... mianowicie 5 dni temu mój facet próbował się do mnie dodzownić a ja odrzuciłam połączenie a wczesniej cały dzien milczałam (nie odpisałam na jego smsa)... po prostu byłam załatwiałam ważne sprawy o czym widział... oddzwoniłam do niego za pół godziny lecz nie odebrał i od tego czasu milczy... wcześniej rozmawialismy prawie codziennie i przeważnie to on dzownił.. spotykamy się średnio raz na tydzień gdyż jesteśmy z innych miast. Nie rozumiem jego zachowania. Szanowni Panowie, czy obrazilibyście się na dziewczynę za taką błachostkę? czy raczej jest inny powód np. znudziłam się, jakaś inna kobieta itp. Czy w tej sytuacji nie będzie to narzucaniem się jeżeli wyślę mu smsa na luzie lub zadzwonię, czy tez powinnam czekać az on skontaktuje się ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach