Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dumna jak na kasie klade same zdrowe rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Czesto widze wzrok ludzi ktorzy kupuja parowki i bialy chleb na moj koszyk. Ja zawsze mam dobrej jakosci rzeczy. Duzo warzyw, bialka, olej dyniowy czy lniany. Nie pamietam kiedy juz kupowalam cukier, czy szynke gotowa... Jestem.z siebie dumna ze w koncu dojrzalam do zdrowego.odzywiania

Gość gość
To to co ty masz w koszyku to na 100% zdrowe ? ha,ha,ha

Gość gość
Smiech na sali z autorki :-D

Gość gość
Zazdroscicie po prostu to co niektorzy maja w koszykach to sie w glowie nie miesci i ten syf daja dzieciom

Gość gość
Jesli slysze koszyk to jusz dokladnie wiem gdzie i jaki syf ty kupujesz

Gość gość
gość dziś Czesto widze wzrok ludzi xx No tak, bo patrzą na Ciebie, jak na eko-świra, albo cierpiącą na ortoreksje. Zmartwię Cię, większość ludzi odżywiająca się 'standardowo' będzie żyła dłużej i zdrowiej, niż Ty ;)

Gość gość
Bawi mnie kiedy słyszę że ktoš dba o zdrowie a potem widze co ma w lodówce albo co pokazuje w filmie na youtube. Tu mięsko, tam serek, budyń galaretka, śmietana, jajka i mrożone warzywa, mrożone pieczywo na " w razie czego" i kawa, bo wszystkiego nie będę sobie odmawiać. Piwko też dobre, jedno jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Gość gość
Autorko zdrowe to są moje jajka od moich kur co są szczęśliwe na podwórku. Zdrowa jest moja cukinia latem bez nawozu.

Gość gość
Autorko: nie kladz wiecej swoich zakupow na kasie. Tak sie nie robi! Zakupy kladziemy na tasme przy kasie. Polska jezyka trudna byc :P

Gość gość
Zazdroscic? W sklepach chemia po rowno, wszedzie chemia, wiec juz sie nie przechwalaj tym jakze zdrowym jedzeniem 🖐️

Gość gość
Typowa kafeteria. Nie wolno sie cieszyc z dobrej decyzji ( do tego stopnia, ze sam temat moze byc sciemą, bo któz by sie tu na cos takiego odwazył). Tez nie pamietam, kiedy kupowalam cukier , wędliny bardzo bardzo rzadko. Duzo warzyw, oleje akurat nasze "zwykle " tez sa dobre. Nic starsznie bulwersujacego w tym wpisie nie bylo Ale najbardziej rozjuszaja ludzi slowa" jestem dumna". Bo w Polsce wypada byc tylko nieszczesliwą, wtedy tlum czuje sie lepszy i pociesza. Nie wolno byc dumnym ze swojej pracy, z wychowywania dzieci, z tego, co sie na co dzień dobrze zrobilo. O, przepraszam, mozna byc dumnym z bycia Polakiem, czy tez białym - co kompletnie nie jest nasza zasługą, bo na to wplywu nie mamy... Takie spoleczeństwo. Smutne.

Gość gość
Szynka niegotowa to jaka? Wszyscy chyba za bardzo demonizujecie wszystko pod wpływem mediów i nabijacie kasę pseudo bio producentom.

Gość gość
12:21 nie zrozumialas o co nam chodzi

Gość gość
Niegotowa czyli surowa. Sama robie wedliny