Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mslovely3344

Facet po 30, karany i z bagażem życiowym

Polecane posty

Gość Mslovely3344

Witam. Poznałam jakiś czas temu w pracy faceta, 33 lata. Ja mam 23. Od razu zaiskrzyło. Zawsze lepiej dogadywałam się ze starszymi i stało się. Zadurzułam się niesamowicie i on także. Są jednak 2 problemy, które nie dają mi spokoju. Dlatego też proszę Was o pomoc. Ma on 3 letnią córkę i siedzi w zakładzie karnym, dostał parę miesiecy. Podobno za kradzieże. Wydaje mi się naprawdę bardzo fajnym facetem i gdybym nie wiedziała, że ma konflikt z praw, w życiu bym nie pomyślała... Jednak fakt dziecka i takiej przeszłości mnie martwi. Dodam, że matka tego dziecka utrudnia mu kontakty z córką. Byla to jakas chwilowa przygoda i stało się. On ma wytatułowane jej imię i datę narodzin. Widać, że nie traktuje dziecka obojętnie. A żeby było mało, ja studiuje kryminalistykę... Co zrobiłybyście na moim miejscu? Jak to się mówi... "Miłość nie wybiera", ale czy warto? :(

Gość gość
Nie, nie warto, jestes zauroczona zywym przypadkiem zawodowym. Jestes zbyt niedoswiadczona na zwiazek z kryminalista. Skoncz studia, odbyj praktyki zawodowe i przemysl wtedy sprawe po raz wtory. Co na to Twoja rodzina.

Gość gość
miłość nie wybiera więc pytaj gwałcicieli którzy odsiadują wyroki czy warto :D

Gość gość
Ten facet to będą same problemy! Nie warto. Ale pewnie i tak się w to wpakujesz a potem będziesz plakac.