Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień Kobiet

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zrobiłam sernik na dzisiaj. Mąż wrócił wczoraj z pracy i oznajmił, że zabiera go do pracy,ponieważ jemu się nie chce chodzić po sklepach.Kupi tylko kwiaty dla koleżanek. Ja mówię dobrze bo tak czy tak zarezerwowałam stolik w restauracji na dzisiaj i mam bilety do kina.Dzieci miałam zawieźć do mamy.Nie bylismy nigdzie sami 7 lat.Bo ciagle cos.No i się zaczęło,że to jest drogie, że on idzie do pracy. Ja też idę. No to mówię, że chociaż do kina.Nie bo późno bo dzieci trzeba zawozic. Ja mówię że ja wszystko ogarnę.No to zostaniemy w domu i spędzimy razem czas.No to w koncu powiedział,że umowil się wcześniej z kolegą na piwko bo nie przypuszczal że coś planuję. Poprosiłam go żeby odwołał, ale nie bo jak to teraz wygląda. Od słowa do słowa wielka awantura.Placka powiedziałam że nie dam.To pojechał i kupił chyba najdroższy tort czekoladki kwiaty i pojechał do pracy.No i się wygadalam i mi ulżyło.Przykro mi ,ale dnia przez tego kołka sobie nie popsuje.Idę z siostrą do restauracji, a potem do kina i bedę się bawić.

Gość gość
Twój mąż to pajac. Idź z siostrą i miej go gdzieś. I nie zapomnij odwdzięczyć się mu tym samym.

Gość gość
I tak będzie